Ne znam ne pratim toliko. Uglavnom su stariji bili. Sama vakcina nije sprečavala širenje i antitela nisu postojana tj pričali su da će trebati buster svake godine ili pola godine, evo sad svako treći bolestan, a hajki na vakcine nema, svet ima preča posla. Doduše vakcine i ne spominjemo niti je bila predmet priče, svakako su potrebne, a kovidisti ih zloupotrebljavaju da dokažu neku "teoriju zavere" da ne bi ispali glupi što su verovali medijima. Spominjemo sam pristup pandemiji, zatvaranju i nebuloza koje su istu pratile. Pisao sam već da je meni deda umro od Kovida, već je bio bolestan, a sa druge strane zbog lelemudjenja lekara tokom korone možda će mi dete imati doživotne zdravstvene posledice. Da biram da li da mi deda umre 6 meseci ranije, godinu dana nebitno ili da mi dete ima trajne posledice meni je izbor lak, a verujem da bi bio i mom dedi. Tako da bar JA ne prihvatam priču trebala su strožija zatvaranja, baloni oko glave... jer dolazi od ljudi koji su podlegli medijskoj manipulaciji i plaše se za svoje dupe, a ne za neke bake i deke dok nama pričaju kako smo sebični.