[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=722824#p722824:37x422mk je napisao(la):
Bender Rodriguez » 01 Apr 2020 01:58[/url]":37x422mk]Rezultate tih njihovih ''mera'' sam video prethodnih dana. Ne mogu nigde da nađem brašno jer je prošla najezda sebičnih paničara koji su potrpali po 6 kg u kolica i bole ih uvo za druge.
Ne znam koja slepčina je smislila da ograničenje bude 6 kg po osobi. Dođu dve osobe, svaka da uzme po 6 kg, i to je već prazna polica. Ja lično nikad nisam uzeo više od 2 kg. I zato što neću da budem skot, a i zato što nikad nisam video potrebu za grabljenjem toga. Ali uvek se nađu ovi paničari koji to obrste. Kao i one protuve koje bi da skladište pa da posle preprodaju.
I kao da to nije već dovoljno glupo i štetno, sad imamo i Lelekom koji nas upozorava da ''ćemo uskoro da prođemo kao Italija i Španija''. Čibe bre...
I što je najgore, ovo dovodi do kontraefekta, pa tako ja, koji ne kupujem stvari na tone, vidim konzerve sardine i razmišljam, ako ih ja sad uzmem dve tri, ko zna da li ćui ih i kada videti sledeći put, jer će posle mene da dođe neko ko će da uzme sve sa rafa, i kroz pet minuta će biti prazna polica. Onda, na ne znam ni sam na koliko mesta, tražim sodu bikarbonu, nigde je nema. Slučajno naletim na 15 kesica u jednoj zabačenoj radnji. Odmah uzmem sve što ima. Razlog isti kao i pre. I tako za više stvari. I dok radim to što radim, nerviram se što moram da izigravam budalu i takmičim se sa paničarima, glumeći upravo njih.
I što je najluđe, dođem jedan dan u radnju da kupim hleb, oko 12h, ostalo samo pecivo sa mesom. Dođem sledećeg dana u 10h, ono ostao samo jedan baget i burek. Trećeg dana dođem malo posle 8h, ostala samo dva somuna i burek. Ajd' što ne mogu da nađem brašno, al' što je i za hleb povuci potegni.
Kruške, jabuke, koka kola, skupoceni sirevi i skupocena zdrava hrana, kao i čokolade i pudinzi i šlagovi, to u svako doba dana može da se nađe, a ovo drugo, ako imaš sreće da se neko uspavao pa nije stigao pre tebe da opustoši.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=722826#p722826:37x422mk je napisao(la):
Vox91 » 01 Apr 2020 02:22[/url]":37x422mk]Kazniće gradjane za širenje panike, a naslovnica ALO smeća glasi: "Počinje pakao u Srbiji", dok Stevanović kuka kako nam preti italijanski scenario?! Ko je ovde lud?
Pakao je počeo prvog dana kada su objavili da je "konačno" stigao i do nas virus. Već tada su ljudi kupovali po dvoja kolica, i to onih najvećih, prepuna, brašno, ulje, konzerve, zamrznuta hrana, kvasac, soda bikarbona, kisela voda, toalet papir, rezanci, plazma...