[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=847533#p847533:3sjcwfkq je napisao(la):
bl3y4 » Čet Maj 06, 2021 2:50 pm[/url]":3sjcwfkq]Ne mislim ja na karijerne AV nego na obične ljude.
Većina je do sada imala priliku da se prijavi i vakciniše ako želi, a preostali su neodlučni (za njih su 3k), oni koji ne umeju da se prijave, oni koji fizički ne mogu da odu da se vakcinišu, oni koji zbog zdravstvenih problema još ne mogu, oni koji žele X vakcinu ali je nema sada i onda najveća grupa - oni koji neće zato što će ih Gejts čipovati/Kinezi sterilisati itd...
Mislim da je sloboda govora fantastična stvar, ali sve što radimo sa sobom nosi posledice pozitivne i negativne.
Drugar se pazi kao oči u glavi da se je zarazi, na otvorenom masku nosi, neće da se vakciniše kaže ko zna šta sve ima u tome, a svaki dan prima dve doze insulina i neće ni da čuje da ide za vakcinu.
Dok takvi ljudi ne budu morali da idu na groblje na prepoznavanje drage osobe koja je skinuta sa aparata, kada budu videli da im i par dana nakon smrti izlazi voda iz pluća, da im je vilica vezana gazom zbog tube koju su imali onda će valjda shvatiti da ovo nije za zaj*** i da se nisu rodili najpametniji.