Šta je novo?

Epidemija CoViD-19

Da li ćete se vakcinisati i kojom vakcinom?

• Da - Sinopharm

Glasovi: 32 10,1%
  • Da - Sputnik V

Glasovi: 25 7,9%
  • Da - Pfizer-BioNTech

Glasovi: 81 25,6%
  • Da - bilo kojom dostupnom vakcinom

Glasovi: 49 15,5%
  • Da - AstraZeneca

Glasovi: 23 7,3%
  • Da - Moderna

Glasovi: 2 0,6%
  • Nisam siguran sačekaću još

Glasovi: 44 13,9%
  • Ne želim da se vakcinišem

Glasovi: 60 19,0%

• Ukupno glasača
    316
Ja sam mislio da mi imamo jedne od najblazih mera u Evropi...

Мислим да је ово подземни код Студењака испод аутопута. Била је фрка са полицијом и комуналном милицијом пре пар вечери у самом дворишту Студентског града.

Revakcinisan sam kineskom vakcinom.
To mi je izgledalo kao najednostavnije, ali izgleda da je i najgore resenje.
Zanima me koliko treba da cekam da bi mogao da se vakcinisao nekom drugom vakcinom.
Prevelik broj ljudi se razboljeva posle kineske vakcine. I Zafir Hadzimanov koje je umro je bio revakcinisan.

Може бити и да није лоша одлука, теорије су да је кинеска најбоља против мутација.

Izvadi antitela pa javi. Koliko kapiram, kineska ne radi najbolje kod starijih.

E sad, čuh od nekoga ko je živeo u Kini da se ta vakcina u Kini uopšte ne daje starijima od 65.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=836381#p836381:v73d3gl7 je napisao(la):
MC_ » Pon Mar 29, 2021 11:08 pm[/url]":v73d3gl7]Revakcinisan sam kineskom vakcinom.
Zanima me koliko treba da cekam da bi mogao da se vakcinisao nekom drugom vakcinom.
Prevelik broj ljudi se razboljeva posle kineske vakcine. I Zafir Hadzimanov koje je umro je bio revakcinisan.

Nece sigurno hteti da ti daju drugu vakcinu do sledece godine. Ne znam otkud ti ideja da mozes da "cekas neko vreme" i upucas trecu dozu drugog proizvodjaca?
Ako bude trebala treca doza, sto ovih dana kazu da ce trebati za sinofarm, moraces da primis opet sinofarm za pola godine
Eventualno sledece godine ako bude drugi krug predjes na drugog proizvodjaca. Mada pitanje dal cemo kupovati ista jer cemo prozivoditi spootneek i sinofarm.
Sve u svemu, jes da ja ne bi primio sinofarm ali ne vidim da si pogresio

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=836381#p836381:36imy6we je napisao(la):
MC_ » Pon Mar 29, 2021 11:08 pm[/url]":36imy6we]Revakcinisan sam kineskom vakcinom.
Da bi vakcina delovala, moras da verujes u nju.
Ako si skeptican ko seka persa, onda si dzabe krecio.
Znaci, svaki dan ispred ogledala ponavljas "svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem".
Javi rezultate.

Ova tema kao magnet privlači određeni profil ljudi koji nisu sigurni da li se bore protiv korone, protiv Vučića, protiv drugih naroda iz bivših republika, protiv SZO-a ili protiv globlne zavere. Pa za svaki slučaj pomešaju sve zajedno, bez ikakvih problema koristeći totalno nepovezane "argumente" iz jedne oblasti kao nepobitne "dokaze" za drugu oblast. A najfascinatniji deo je što ozbiljno veruju u ono što su im servirali upravo oni protiv kojih se tobože bore, pošto ne shvataju da centri moći nemaju problem da ih neko verbalno napada ako pri tome nesvesno promoviše i podržava upravo onu istu ekstremno desnu političku ideologiju na kojoj se zasniva njihova moć, dakle ako misli u okviru istog tog sistema vrednosti i veruje u iste generičke floskule za kontolu masa koje se na isti način ponavlaju već par milenijuma. U pričama koje ovde čitamo ima toliko naivnosti i zastrašujućeg neznanja da sve zajedno deluje krajnje depresivno. Bile bi potrebne desetine i desetine poruka da se bar u osnovnim cratama rasčlani i objasni šta je u svemu što su pomešali realna opasnost, a šta nije. Korona će proći, ali ovo drugo, zastrašujući nivo neznanja, NEĆE proći jer nije dovoljno što neko misli da želi sve najbolje.

Polako brate Zuma, toliko si ljudi sad nabrojao na Stub srama da ne stižem da ispratim gde o kome pričaš... :o

Kaži sad polako i smireno, ko te sad naljutio? Jel ljudi što se okupe na klupama u parku, ili ovi što ne žele da dele vakcine ostatku regiona ili oni koji su izgubili svo povrerenje u Šizni štab, SZO i medicinu? :) Ko ti je sad na tapetu?

^^ Ovo potpuno podržavam. Kada su zakoni tako imbecilno napisani, nema druge nego da Policija razbije prozor i uđe da bi delovala.

Voleo bih samo da vidim da probaju da urade tako nešto CG ekipi u Kralja Petra...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=836477#p836477:2bwprlgi je napisao(la):
vucko » Uto Mar 30, 2021 9:27 am[/url]":2bwprlgi]Snimak upada policije na tajnu žurku pre nekoliko dana, verovatno u Beogradu.
Kada čuješ od policije postupanje je počelo znaš da si obrao bostan.

https://streamable.com/rxsug1

Lol znaci toliko im se islo u "provod" da su voljni bili da sede u potpunom mraku bez muzike :lol:
kakvi ljudi

Jbg, skupili se mladi da povecavaju natalitet a drzava ovako...
Uvek mogu da opice kolce oko sarumana to je okej.

Данас: У Зрењанину у првом тромесечју ове године обављен 221 погреб, што је за 30 одсто више укопа у односу на године пре појаве вируса.

U provinciji se zetoko umire od covida.

Znate onu sliku kada na mapi piše koliko svaka zemlja u okruženju ima pozitivnih i koliko preminulih. Tu mi imamo ubedljivo najniži procenat preminulih u odnosu na pozitivne, ali to je toliko očigledno, da je teoretski nemoguće. Tipa imamo više pozitivnih od većine i manje preminulih. Nisam primetio da u poslednje vreme dovodi u pitanje te odnose.

To je direktiva odozgo. Morao je i virus da se povinuje VeUpravi na republičkom nivou.

Mislim da smo dostigli maksimum što se tiče procenta populacije u Srbiji koji hoće da se vakcinišu. Ko god je hteo da se vakciniše je mogao da se vakciniše, osim onih koji izričito hoće Sputnjik ili Fajzer.
S obzirom da će za putovanje u inostranstvo biti potrebna potvrda o vakcinisanju ili negativan PCR test, moglo bi već sad da se počne sa postepenim podizanjem cene PCR testa, tako da bi se dodatno motivisali oni koji se nisu još vakcinisali a planiraju putovanje u inostranstvo.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=836378#p836378:2z5lqshh je napisao(la):
Дошљак » 29 Mar 2021 10:06 pm[/url]":2z5lqshh]Мислим да је ово подземни код Студењака испод аутопута. Била је фрка са полицијом и комуналном милицијом пре пар вечери у самом дворишту Студентског града.
То није било ни 1968.

Али, свему дође крај, па и Вулиновом Ковидарству.

Vrh