Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.252
Prvi talas, drugi talas, treći, četvrti... Britanski soj, Brazilski soj, Bugarski soj... (dogurah do 3 komada a još uvek nisam makao od slova ''B'')[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=827858#p827858:1z19spa8 je napisao(la):Zuma » Uto Mar 02, 2021 12:43 pm[/url]":1z19spa8]Ja na tvom mestu ne bih pričao ako nemam ništa konkretno da kažem, ako mi je jedini argument "da se meni ne menjaju životne navike". Predloži neke alternativne mere koje u situaciji kakva jeste, i u pogledu vlasti i u pogledu naroda, imaju PRAKTIČNOG izgleda da izbegnu četvrti talas, a da pri tome to ima efekta za par dana. Pa onda imamo o čemu da pričamo. I ja bih želeo mnogo stvari ali želje nisu dovoljne. Nešto dovoljno efektivno mora da se preduzme sada, a trenutno ne izgleda da će se to desiti. To je sve što ja kažem.
Šta je sledeće? Kuršumlijski soj? Mutacija soja varijacije izvedene mutacije?
Pitam te po n-ti put - Dokle ti misliš tako? Dok se ne izvrte svi talasi svakog soja? Dok milijardu ljudi ne ostane bez prihoda? Dve? Tri?
Pošto smo već na 200 miliona novih nezaposlenih nastalih usled Kurone, i baš tako doslovno ubeleženih. A u realnosti je verovatno blizu 500 miliona.
O čemu bi ti da pričamo? O tvojoj neosnovanoj izjavi kako je 16.000 Srba umrlo od korone? Šta, godinu dana se skrivaju tela i dokazi? U maloj balkanskoj zemlji u kojoj se sve sazna i pročuje? Budi srećan što te udbaši koji obilaze forume već nisu spazili i pozvali na razgovor nakon takvih odvala.