Šta je novo?

Epidemija CoViD-19

Da li ćete se vakcinisati i kojom vakcinom?

• Da - Sinopharm

Glasovi: 32 10,1%
  • Da - Sputnik V

Glasovi: 25 7,9%
  • Da - Pfizer-BioNTech

Glasovi: 81 25,6%
  • Da - bilo kojom dostupnom vakcinom

Glasovi: 49 15,5%
  • Da - AstraZeneca

Glasovi: 23 7,3%
  • Da - Moderna

Glasovi: 2 0,6%
  • Nisam siguran sačekaću još

Glasovi: 44 13,9%
  • Ne želim da se vakcinišem

Glasovi: 60 19,0%

• Ukupno glasača
    316
Hoće Sajko Ventilator da nas zaključa za weekend?! :oops:

.. ajd da vidimo REakciju beograđana .. ako ništa, da Beki i ja vratimo stare avatare ..

Edit: reče da se ne sekira za šerpe..

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=754695#p754695:30vnk35x je napisao(la):
banjanin » Uto Jul 07, 2020 5:14 pm[/url]":30vnk35x]Hoće Sajko Ventilator da nas zaključa za weekend?! :oops:

.. ajd da vidimo REakciju beograđana .. ako ništa, da Beki i ja vratimo stare avatare ..

Reakciju Beogradjana?
hahaha

Beskrajna ljubav prema Voljenom Vodji koji resava sve probleme.
Beskrajna ljubav prema osobi koja je kriva za drugi talas.

"testiramo 9 HILJADA ljudi dnevno" koji lazov. BOlje da ne izlazi vishe iz svog bunkera vishe.
a ocigledno je - ili ce da rade kafici i splavovi ili policijski cas.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=754696#p754696:2tc0db0e je napisao(la):
MC_ » Uto Jul 07, 2020 4:21 pm[/url]":2tc0db0e]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=754695#p754695:2tc0db0e je napisao(la):
banjanin » Uto Jul 07, 2020 5:14 pm[/url]":2tc0db0e]Hoće Sajko Ventilator da nas zaključa za weekend?! :oops:

Reakciju Beogradjana?
hahaha

Beskrajna ljubav prema Voljenom Vodji koji resava sve probleme.
Beskrajna ljubav prema osobi koja je kriva za drugi talas.
Beograđani koji bi i da se bune, kad bi ih iko organizovao, a neće, ne mogu da izađu da protestuju jer moraju da rade na poslu kod privatnika i ako bi probali danima da izlaze da demonstriraju malo bi popili otkaze. Džavni nameštenici su oni koji sve duguju Vučići i nikada se neće buniti protiv njega ...

- Od sutra će biti zabranjeno svako javno okupljanje za više od pet ljudi bilo u otvorenom ili zatovorenom prostoru, a od petka počinje policijski sat, do ponedeljka, a posle ćemo da vidimo - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konfereciji u Vladi Republike Srbije

Situacija je alarmantna u Beogradu, ozbiljno je u još četiri grada u Srbiji. Imao sam danas razgovore sa dr Konom u više navrata - istakao je Vučić.

Šta je Kon? Jedina osoba u Kriznom štabu? Šta je Vučić? Gde je krizni štab sa nekim saopštenjem. Ko je odlučio da se uvede policijski čas?

Napravićemo 10 mobil bolnica..
Krenuo da se frlja ciframa..

:blah: :blah: :blah:

i to sa konom koji je svojevremeno izjavio da nije imao uvid u podatke Batuta...

Полицијски час поново, у БГу од петка до понедељка.

Dokle ćemo da trpimo ko marva ovog nelečenog šizofrenika?

Evo, sad sam preslušao - Imali su neke konsultacije, biće omogućena šetnja majkama sa decom, kućnim ljubimcima i penzionerima, ostali neka smrde i lupaju u šerpe.

A kafići klubovi restorani teretane i tržni centri će nastaviti da rade radnim danima u fulu?

Inače, sa obzirom da hintuje novo izvođenje vojske da dugim cevima na ulice, i zabranu okupljanja preko 5 osoba... čik probaj da protestvuješ.

„Ко је Србин и српскога рода,
И од српске крви и колена,
А буде поштовао полицијски час:
Не имао од срца порода,
Ни мушкога, ни девојачкога!
Од руке му ништа не родило,
Рујно вино, ни ’шеница бела!
Рђом кап’о, док му је колена!”

Ова забрана окупљања за више од 5 људи, је л то од сутра званично?
Је л се укида гсп опет?

Imali su neke konsultacije, biće omogućena šetnja majkama sa decom, kućnim ljubimcima i penzionerima, ostali neka smrde i lupaju u šerpe.

Hahahah važi. Koji bolidizam.

Ako se okupimo svi u petak negde, ko ce da nas skloni? Ajde, ko ima m uda? 50000 ljudi negde, svi drže distancu.

Ozbiljna lobotomija mi treba da izdrzim da ga saslusam do kraja.

Bože telepromtuj me iz ove zemlje dok se ne završi sve ovo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ova gnjida je direktno odgovorna za razbuktavanje epidemije. Koja drskost uvođenje policijskog časa, nesposobna gamad. Ovo treba da ga sruši a ne da u miru formira vladu. Narod ako ovo bude slušao i trpeo je tek za posmatranje, naravno da svi treba da izađu na ulicu normalno i izbojkotuju ovu glupost, pa neka izvede duge cevi na narod da vidimo i taj scenario.

Moja poruka za Predsednika nakon današnjeg obraćanja meni:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jAWQsQK61VU[/youtube]

@11030

E, tako. Trebalo je to pre izbora - pa da imamo normalne - al nije kasno nikad. Bar u Beogradu. Mali problem je što je ovo narod koji više nema nikakvog autentičnog vožda, ni popa ni učitelja, al valjda može neko na brzaka da se izglasa.

Taman dok je ovaj van zemlje. Da ostane kod Makrona.

Treba svi da udjemo u Adu pa nek nas vade.

Ma sad je idealna situacija. Sam je sebi nogu podmetnuo. Ko u Americi za mučenog crnca što se digla kuka i motika, i ovde je vreme da se otarasimo ugnjetavača. Mislim da je sad svima jasno o čemu se radi i da ovo nema nikakve veze sa epidemijom. Šta je sledeće?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=754717#p754717:2wb4e6hc je napisao(la):
11030 » Uto Jul 07, 2020 4:47 pm[/url]":2wb4e6hc]Ova gnjida je direktno odgovorna za razbuktavanje epidemije. Koja drskost uvođenje policijskog časa, nesposobna gamad. Ovo treba da ga sruši a ne da u miru formira vladu. Narod ako ovo bude slušao i trpeo je tek za posmatranje, naravno da svi treba da izađu na ulicu normalno i izbojkotuju ovu glupost, pa neka izvede duge cevi na narod da vidimo i taj scenario.

Narod ga neće srušiti. Deo naroda ga stvarno voli. Deo naroda su ljige bez morala koji zahvaljujući SNS imaju posao, ili malu privatnu radnju koja ne plaća porez i ignoriše inspekciju. Drugi deo naroda su zaposleni kod privatnika koji ako zakasne 5 minuta gube posao. Ko će da ga sruši? Studenti koji su ili Segamega brigada koja čeka svoj SNS posao ili oni drugi koji od srednje škole plaćaju časove nemačkog...

Vrh