tzoran1
Advanced
Taj monter klima je obicna potrosna roba u ocima "sefa" jer i ako se razboli cela ekipa ima sledeca koja ceka da uskoci na njihovo mesto. A da ih opremi maskama koje stvarno stite je trosak i usput ih nema da se kupe. Znaci ostaje mu da radi i rizikuje da se zarazi koronom.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=723661#p723661:2jt5fchc je napisao(la):potencijalnikupac » Fri Apr 03, 2020 12:43 pm[/url]":2jt5fchc]Ja jesam za mere koje stite svakog pojedinca i zahtevaju odgovorno ponasanje svakoga pa gde god bio. Sadasnje mere to nisu, na zalost. Razgovaram sa deckom koji radi klime i grejanje koji je trenutno kuci ali krece u ponedeljak na posao. Pita on sefa (veliko gradiliste) jer ima maski i rukavica i dobija odgovor, nema, mi o tome ne vodimo racuna, radimo normalno. Decko mi kaze, tu nas ima gomila na jednom mestu, nismo samo mi na objektu i stvarno ne znam sta da radim. Meni je zaista zlo kao coveku kad takve stvari cujem. U isto vreme pricam sa prijateljem koji je ostao u Emiratima na gradjevini da oni rade uz sve mere ali da ih udavi inspekcija sa svim kontrolama. Zar je to toliko tesko?
Gradjevinska inspekcija ih ne dira jer su investitori clanovi biblioteke sa odgovarajucom clanarinom :mrgreen: