Šta je novo?

Elixir Garden [ Stambeno poslovni kompleks | 50 000 m²]

210222-elixir-garden-01.jpg

210222-elixir-garden-02.jpg

210222-elixir-garden-03.jpg

210222-elixir-garden-04.jpg

210222-elixir-garden-05.jpg

210222-elixir-garden-06.jpg

210222-elixir-garden-07.jpg

210222-elixir-garden-08.jpg

210222-elixir-garden-09.jpg
 
Hvala na sličici. Ja sam prolazila peške pre neki dan i rekoh, taman da slikam. Stajala sam na trotoaru, tamo kod izlaza za kamione. Prišao mi čovek iz obezbedjenja i rekao da nemam pravo da slikam i da odmah pred njim obrisem sliku iz telefona. Baš sam se iznenadila, al verovatno ne sme zbog privatnosti da se slika( mada i nije bilo ljudi tada na gradilištu, al ajd).
Pozdrav
 
To obezbeđenje radi na svoju ruku, baš kako reče dr strangelove ljubazno mu objasni da ćeš pozvati policiju pošto nema prava da ti dosađuje na javnoj površini.
 
slk sređujući nešto na forumu greškom je obrisano 20 fotografija između ostalog i tvoja tako da je možeš ponvo postaviti, predlažem na postimages.com
 
Nazalost, obrisao sam i ja sa telefona - ja to samo okinem zarad foruma i kad okacim brisem, ali cu vrv prolaziti danas tuda pa cu opet okinuti :)
 
Svaka čast na sličicama. Mnogo je nezgodno da se bilo šta vidi sa ulice. Hvala
 
Слика 05.04.2021., поглед на "Лековиту башту" из Булевара хероја са Кошара. Скинули су део ограде и направили улаз за допрему материјала!
 
Moze li mi neko reci kad se ocekuje rok za useljenje?
 
Rok zavrsetka i tehnickog prijema je kraj 2022.
Gradnja ide ekspresno jer investitor ima lovu, vidi se ista prica i na susednoj Zepteri. Iako ce kostur zgrade biti gotov brzo (najverovatnije negde u leto), usporice se kod unutrasnjih radova. Uostalom, investitor nema realnih razloga da gradnju zavrsava pre roka, ne znam da li je ijedan projekat ovog tipa uradjen (znacajno) pre roka.
 
Zdravo svima. Po ugovoru, trebalo bi da bude do 31.12.2022. Juče sam prolazila i baš brzo napreduju(po mom laičkom mišljenju). Lamela B je na 5-om spratu, laamela A na 2-om , lamela D na 1-om a vrtić(tj lamela C) je konstruktivno završena. Pitala sam jednog od radnika, reče da valjda do novembra treba sve da završe, makar ono što oni treba da završe. E sad šta je to sve, to bi neko stručniji od mene pre znao.(Verovatno Gaga :))
Ono što može da im bude podstrek je, da na 80% završenosti, dosta kupaca je u obavezi da isplati ostatak do 100%. Meni su reki da tih 80% planiram početkom juna sl. godine.( Da se pripremim za proceduru sa bankom). E sad, to je bilo na samom početku, pri potpisivanju predugovora.
Verovatno kad se zgrada završi kao konstrukcija, za šta je investitor angažovao Brigate, ima još dosta unutrašnjih radova...

Pozz
 
Uspela sam malo i da slikam :)
Nije mi jasno zašto je prizemlje tako visoko. Možda tako treba al meni baš deluje visoko

IMG-20210417-WA0001.jpg
IMG-20210417-WA0003.jpg
IMG-20210417-WA0002.jpg
 
Prizemlje je visoko zbog komercijalnih objekata što je po meni pohvalna stvar, pogotovu što će i stanovnici prvog sprata biti odaljeniji od zemlje.
 
Vučko, u pravu si. Nego meni nešto bilo visoko, pogotovo kad poredim sa Ex- ingovom zgradom. Tačno se vidi kolika je razlika. A i ja nisam nešto visoka pa je možda i subjektivni osećaj :lol: :lol:
 
Pozdrav svima! Da li je neko uspeo da dobije vise info po pitanju specifikacije materijala u zavrsnoj obradi: keramika, sanitarije, parket..
 
Pozdrav Ilics :)
Ono što sam ja svojevremeno imala kao info je sledeće:
-Da se bira izmedju hrastovog parketa i tarketa
-Da postoje dve nijanse keramike( nešto na bež i nešto na sivo)
-Da su sanitarije renomiranog proizvodjača

Planirala sam da ih svakako zovem uskoro tako da javljam čim dobijem neku novu info
 
Vrh