Posadili su drveceIma li nekih novih slika od danas? Rade li danas neke vece radove na kraju ulice ili oko zgrade?
Jel neko video dvoriste ovih dana jesu ga poplocali? Bukvalno im je ostalo jos to i jos malo oko zgrade neke sitnice koliko sam video maske na stubovima i isto da poplocaju neke delove i sve su onda uradili ne znam sta jos ima potencijalno da se uradi.Posadili su drvece
Ne znam da li su stavili rampe na ulazima u garaže....Jel neko video dvoriste ovih dana jesu ga poplocali? Bukvalno im je ostalo jos to i jos malo oko zgrade neke sitnice koliko sam video maske na stubovima i isto da poplocaju neke delove i sve su onda uradili ne znam sta jos ima potencijalno da se uradi.
Mislim da nisu, mada svakako za to ne bi trebalo puno vremena da treba. To su gotovi sistemi vec, za par sati se montira ako znaju da rade... i da se isproba dal sve radi. Mislim da je najveci jos posao oko dvorista ostao ako nisu do sad paralelno radili i poplocavali. Ako jesu onda zaista nema puno. S obzirom da su priključci, asfaltiranje i ti neki veci radovi gotovi. Nadam se da sam u pravu i da cemo uskoro imati dobre vestiNe znam da li su stavili rampe na ulazima u garaže....
Mislim da su u principu sve ključne stvari gotove ali za zvanučnu primopredaju moraju imati sve papirološki rešeno (potvrde o priključcima itd.) tako da se nadam da će se finiširanje tih završnih radova i papirologija poklopiti pa da krenu sa primpredajom.Mislim da nisu, mada svakako za to ne bi trebalo puno vremena da treba. To su gotovi sistemi vec, za par sati se montira ako znaju da rade... i da se isproba dal sve radi. Mislim da je najveci jos posao oko dvorista ostao ako nisu do sad paralelno radili i poplocavali. Ako jesu onda zaista nema puno. S obzirom da su priključci, asfaltiranje i ti neki veci radovi gotovi. Nadam se da sam u pravu i da cemo uskoro imati dobre vesti
Slazem se i nadam se da hoce. Mislim da je i nama dojadilo a vala i njima da ih stalno neko zove i pita hahahMislim da su u principu sve ključne stvari gotove ali za zvanučnu primopredaju moraju imati sve papirološki rešeno (potvrde o priključcima itd.) tako da se nadam da će se finiširanje tih završnih radova i papirologija poklopiti pa da krenu sa primpredajom.
Dobili su i formalno prikljucenje u petak 07.04. zahtev usvojen.Još čekaju na priključenja drugog dela kompleksa sa Heroja Košara..a što se tiče tempa otprilike 7 dana im je trebalo da zatrpaju rupu koja je kopana za priključke na novoj ulici.
Mi da smo pametni već 1.aprila svi da se nađemo na gradilištu i da oformimo krizni štab
Struja u stanovima se pušta kada svaki vlasnik ode u EPS i podnese zahtev za priključak za svoj stan. A to se može uraditi nakob primopredaje. Ova procedura je uobičajena da ne bi investitor plaćao struju za svih 250 stanova.Pozdrav svima! Da li je neko dobio datum primopredaje? Dobili su prikljucke, ali jos uvek nema struje u stanovima.
Јел могуће да нису могли да искординишу да те две саобраћајнице имају заједнички излаз на Тошин бунар?Иначе растојање између интерне саобраћајнице и улице Т.С. је непуних 10 метара!
Pa nisam siguran da zelis(ili bilo ko) da ti kroz internu saobracajnicu prolaze ko hoce i da ne mozes uci na parking tj garazu ako se zadesi guzva(iz bilo kog banalnog razloga).Јел могуће да нису могли да искординишу да те две саобраћајнице имају заједнички излаз на Тошин бунар?