lukander01
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 12.03.2021.
- Pohvaljen
- 1.418
I sunce manje sija zbog solarnih panela.
Ali se nikada ne skupi. Gledam šta se radi na Adi Huji, skoro svake godine sade drveće a rezultat je 0. Nijedno se nije uhvatilo ili se osuši ili ga isčupaju. Građani treba da učestvuju, ali skoro ikad ne učestvuju. I ja više ne učestvujem, ispadam majmun, sadim drveće ispred zgrade, okopavam, apelujem da se čuva trava, sutradan nađem cveće isčupano, drvca polomnljena. Da se ne razumemmo pogrešno, ne samo ja nego jedna grupa stanara, iz velike zgrade,20 po 20 pa se skupi.
Ali se nikada ne skupi. Gledam šta se radi na Adi Huji, skoro svake godine sade drveće a rezultat je 0. Nijedno se nije uhvatilo ili se osuši ili ga isčupaju. Građani treba da učestvuju, ali skoro ikad ne učestvuju. I ja više ne učestvujem, ispadam majmun, sadim drveće ispred zgrade, okopavam, apelujem da se čuva trava, sutradan nađem cveće isčupano, drvca polomnljena. Da se ne razumemmo pogrešno, ne samo ja nego jedna grupa stanara, iz velike zgrade,
Taj deo iza Lidla je uvek takav. Tako je recimo i na Ledinama i u svakom prigradskom naselju.Sinoc sam bio u Lidlu u Tosinom Bunaru, nakon samo par minuta provedenih napolju mirisao sam kao da sam se dimio u pusnici.
Ono tamo je najvece zagadjenje koje sam video, ne znam kako ti ljudi tamo zive.