MareM » 23 Apr 2020 22:46[/url]":31jjt62j]Jel ima neko nekakav update sta se desava sa ovim, na sta lici do sada? Super ako moze da padne i neka slika. Rok je za izgradnju je bio sada na leto, ne znam da li su radili za vreme vanrednog stanja.
Bio sam u januaru u pokaznom stanu, ozbiljno se razmisljam da pazarim. Cene iskreno nisu bas ni male, npr. za 1.5 stan kvadrat izadje oko 2000e (50-100e gore dole zavisno od spratnosti i slicno).
Preferiram kompleks, sto me je dosta privuklo. Video sam u kraju da je dosta starih gradjevina sruseno i da je niklo bas dosta novih zgrada, a po svemu sudeci ima jos materijala za nove stambene objekte. U blizi se gradi novi trzni centar, sto i nije lose, ocigledno ih nemamo dovoljno.
Za 5 do 7 godina planiran je zavrsetak izgradnje metroa, koji ce ici direktno kroz grad i kroz centar NBGDa, sto ce znato poboljasti stanje sa nepodnosljivim guzvama. Jeste vremenski daleko, ali daj sta das, bar nesto da se desava.
@vucko Ako ti ne vrate trolu, jbg strpi se jos 5 do 7 godina
btw, ako imas neke insajderske informacije sto se tice kraja, zahvaljujem unapred.