Bulbulderac17 » Pet Mar 20, 2020 12:40 pm[/url]":2xjq9hjt]
nenad83":2xjq9hjt je napisao(la):
srdjanprpa":2xjq9hjt je napisao(la):
Gledam da kupim Mavic mini jel moze par informacija, jel ima onu foru da mu zadas par tacaka na mapi na koje treba da ide, koja je max udaljenost na koju moze da ode, koja je max visina na kojoj moze da leti i da li ima onu foru da prati coveka ili auto?
Prepoznaje li prepreke neke ili ce da se zalepi u banderu
Nema nista od navedenog. Nije namenjen za neke velike razdaljine, nego da snimas stvari oko sebe na line of sight udaljenosti.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Ovo nije tacno, po fabrickim specifikacijama Mavic Mini ima domet i do 4km po FCC standardizaciji i do 2km po CE standardizaciji. Naravno ovo su daljine ukoliko nema nikakvih ometanja i prepreka u realnosti je to svakako manje ali svakako nije line of sight.
Sto se tice visine ide i do 800m u realnosti do 450m
Sto se tice ostalog sto se naveo..moze mu se zadati komanda da prati objekat ali ne objekte koji idu velikom brzinom kao npr auto...takodje ima predefinisana snimanja kao sto su hover, rocket itd...
Inace pre nego sto sam presao na Mavica imao sam Sparka koji je takodje podrzavao sve ovo sto sam naveo..i radio je to mnogo dobro...bez problema je isao sa daljinskim do 350m visine...
Inace Macic mini je odlican poluprofesionalni dron i u ovom trenutku ti ne treba nista vise ukoliko se ne bavis ozbiljnom video produkcijom.
Sent from my iPhone using Tapatalk