Šta je novo?

Dragan Djilas

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma da da nego sta evo i ja sam bijo, juce se vratio.

sizif":13fubdlp je napisao(la):
Зато ћу је гласати за њега, а ти за неког другог (Човића, Драшковића, Стефановића, Поповића...) који ти улива више поверења и за кога верујеш да се неће задуживати, бавити популизмом или својим личним богаћењем.
Pa pazi.

Je recimo ne mogu da verujem da neko može da glasa za osobu koja je dokazala da ne ume da vodi grad zato što smatra da je "manje zlo" ili mu se čini da ostali kandidati nisu dorasli. Ponavljam, "čini mu se" jer se neki ljudi nisu dokazali.

Đilas se dokazao da je nesposoban.

Bolje budi beli listić nego da doprineseš povratku stranačkog tajkuna.

angry bird":17d3esi2 je napisao(la):
Nebojsa sentinel: novi model matrix robota
Tip: tragac
Svrha i namena: search and destroy, detektuj i unisti vrstu Ds-Dragan Djilas

:D

Samo što je ovu temu pretvorio u stranački pamflet, ako išta barem čovek može lepo da se nasmeje vestima iz kurira i ostalog đubreta iz novina. :mrgreen:

Ali šalu na stranu, njegova opsesija Đilasom se polako graniči sa paranojom, nije to za potcenjivanje uopšte.

Ovo nešto na moj račun?

Rekao sam šta sam imao o ovoj spodobi koju sam branio. A i mislim da svako ima pravo na svoje mišljenje, kao i na promenu istog.
A što se tiče glasanja, gospodo, možete sami da se organizujete, pokupite potpise i predložite svog kandidata. Štaviše, prvi ću glasati za listu koja je potekla sa BB foruma nego za bilo koju stranku ili preduzeće (direct media, agroposlovi...dopuni po želji)

"Зато ћу је гласати за њега"

Pravi stranacki neopredeljeni glasac... :D
Klasicna prica glasaca DS-a - mi smo neopredeljeni mi biramo manje zlo... :)

Da glasam, a necu jer nemam za koga, glasao bih 5 puta pre za Covica ili Popovica nego za ridjeg populistu i siledziju...

tragac":1c91ec0u je napisao(la):
Ovo nešto na moj račun?

Rekao sam šta sam imao o ovoj spodobi koju sam branio. A i mislim da svako ima pravo na svoje mišljenje, kao i na promenu istog.
A što se tiče glasanja, gospodo, možete sami da se organizujete, pokupite potpise i predložite svog kandidata. Štaviše, prvi ću glasati za listu koja je potekla sa BB foruma nego za bilo koju stranku ili preduzeće (direct media, agroposlovi...dopuni po želji)

Hmm, da li je ovo upućeno meni ?

Pošto se moj post nije odnosio na tebe, već na Nebojšu.

angry bird":fjgwaqn1 je napisao(la):
mislio sam na to, mada mi inače nije jasno zašto bismo ovako drsko komunicirali u vezi političara koji ne zaslužuju da se oko njih ovoliko potresamo.

NAKON PUNE 24 GODINE BORIS TADIC JE DANAS NAPUSTIO ZUTO PREDUZECE !!!

Boris Tadić napustio Demokratsku stranku

Politika 16:06, 30.01.2014.

Autor: RTS,Sandra Mališić,Foto: Tanjug

Doneo sam odluku da izađem iz Demokratske stranke, izjavio je danas počasni predsednik te stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić

boris-tadic-1391095063-4.jpg

boris tadic

BEOGRAD - Počasni predsednik DS Boris Tadić podneo ostavku na tu funkciju i napustio DS zbog neslaganja sa politikom aktuelnog rukovodstva.

"Doneo sam odluku da izađem iz Demokratske stranke (DS)", izjavio je danas počasni predsednik te stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić.

Tadić je objasnio da ne može da prihvati da aktuelno rukovodstvo DS ide na izbore sa negativnim nasleđem te stranke, koja po njemu simbolizuje Zoran Živković zbog brojnih afera koje su pratile rad nekadašnjeg premijera.

On je izjavio takođe da ne želi da bude deo Demokratske stranke u kojoj bi ponovo članovi možda bili Cane Subotić i Beba Popović.

"Zbog toga nisam prihvatio mesto u Izbornom štabu DS i napustio sam stranku", rekao je Tadić na konferenciji za novinare.

O svom budućem političkom angažovanju obavestiću javnost uskoro, rekao je bivši predsednik DS i Srbije.

"Moj gest nije protiv Demokratske stranke, već upravo za DS", kaže Tadić.

Ipak, Tadić nije potvrdio da će on osnovati novu stranku i rekao je da će "odluku o izlasku na predstojeće izbore doneti uskoro", dodavši da se "mesecima nije video sa onima koji se spominju o priči o novom demokratskom frontu".

Tadić je rekao da nije formirao Demokratski front.

"Vidimo se u nekom novom filmu", poručio je Tadić novinarima, a mnogi su u sali primetili da su mu oči bile suzne.

Tadić napustio DS posle 24 godine

Bivši predsednik Srbije i počasni predsednik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić koji je danas saopštio da je napustio tu stranku, bio je član DS od njenog osnivanja 1990. godine. Tadić je 2000. godine izabran za potpredsednika stranke, a 23. februara 2004. i za njenog predsednika. Od 2000. do 2003. godine bio je savezni ministar telekomunikacija, a od 17. marta 2003. do 16. aprila 2004. godine obavljao je funkciju ministra odbrane. Tadić je 27. juna 2004. godine u drugom krugu predsedničkih izbora pobedio na predsedničkim izborima sa 53 odsto glasova. On je 3. februara 2008. sa dobijenih 50,31 odsto glasova po drugi put pobedio tadašnjeg kandidata Srpske radikalne stranke Tomislava Nikolića i osvojio novi petogodišnji mandat na mestu predsednika Srbije. Od Nikolića je, međutim, izgubio na predsedničkim izborima 2012. godine

tragac":27vieptr je napisao(la):
angry bird":27vieptr je napisao(la):
mislio sam na to, mada mi inače nije jasno zašto bismo ovako drsko komunicirali u vezi političara koji ne zaslužuju da se oko njih ovoliko potresamo.
Ko? Sta? Gde? :o Ja razumem ne!

angry bird":2qzbkwkp je napisao(la):
tragac":2qzbkwkp je napisao(la):
angry bird":2qzbkwkp je napisao(la):
Ko? Sta? Gde? :o Ja razumem ne!

Ptičice sada sam shvatio, on se u ovome što sam boldovao pronašao, nema veze sa tobom Tragaču, neka ptičica potvrdi. :D

@Nebojša

NEBOJŠA, NEMOJ DA VIČEŠ! Čujemo te odlično. :mrgreen:

Bivis":3in2gf6n je napisao(la):
Ptičice sada sam shvatio, on se u ovome što sam boldovao pronašao, nema veze sa tobom Tragaču, neka ptičica potvrdi. :D
Iskreno se nadam da nije tako ozbiljno shvatio. :) Mozda je to rekao saljivo? Ko ne zna na sta sam mislio pod tim tragac neka gugluje matrix sentinel. Mislim ako slucajno jos postoji neko ko nije upoznat sa matrix sagom. Ja sam je odgledao jedno 358 puta. :)

Ok ja se izvinjavam za neposedovanje znanja iz odredjenih segmenata popularne kulture. :wink: Sve ostalo što sam rekao na temu predsednika Košarkaškog saveza stoji.

Jos jedan primer karaktera i mentalnog sklopa glavnog menadzera zutog preduzeca u nezaustavljivom rasulu!! Zena svo vreme optuzuje i pominje njega licno, ni u jednom trenutku ne pominjuci organizaciju na cijem je on celu a procitajte njegov odgovor, jasno je da zeli da se sakrije iza DS i da DS uvuce u sve probleme i optuzbe sa kojima je suocen! Kao i uvek ljigavo da ljigavije ne moze biti :

http://www.rtv.rs/sr_lat/politika/na-mi ... 57573.html

Која је сврха ове теме данас? Ђилас није градоначелник већ пет месеци. Боље да се преименује у предизборна пљувачина по ДС од стране присталица СНС и реклама за врх новинарске части: љигави Курир.
Ако је форум постао званично гласило СНС-а де да се то нагласи, па да знамо. С обзиром да се ниједна друга странка не спомиње осим ДС-а.

Nije ovaj forum glasilo SNS već Nebojša. Ali i onako njegove postove preskačem jer ništa svoje nije rekao već nam samo prenosi tekstove njemu omiljenog propagandnog glasila kao što je bio i radio "Fokus".
Ima cgmiki na ovom Forumu interesantnijih tema, sa puno pravih informacij, argumenata, stavova potpisnika, razmene mišljenja i konstruktivnih kritika za razliku od Nebojšine omiljene rubrike Pljuvaonica

cgmiki Pa sobzirom da je djilas predsednik DS normalno je da se i stranka pominje, nece valjda SPS ili LDP itd

direktor kako pogodi?

hobotnica Nema tu sta mnogo da se mudruje i da se prica kad je odavno sve crno i belo. Meni je drago da je djilasovo udruzenje u
rasulu jer to i zasluzuje. Nakon mraka i beznadja devedesetih godina upravo je ta tada velika stranka obecavala da ce
u Srbiji uspostaviti red i prave vrednosti, doneti prosperitet i normalan zivot. Nakon smrti Djindjica, kao da su jedva
cekali, velika stranka se preko noci pretvara u veliko biznis udruzenje i tajkunsko orudje za nesmetani monopol i pljacku
Srbije. Niko ovde od SNSa ili radikala posle devedesetih nista normalno nije ocekivao vec - od DS. A danas isti
taj SNS hapsi biznismene, tj lopove i tajkuncine zastitnike i partnere DS! "Pljuvaonica" je ono najmanje sto posle svega
zuto preduzece zasluzuje, ne od mene vec od svih gradjana Srbije! Vidi kako se izmedju sebe "pljuju" sad kad su u
teskom rasulu, kako peru ruke jedan od drugog. Sve su to teski lopovi burazeru a nekad su bili svetlost na kraju tunela
ovoj zemlji i narodu koga su izneverili. Nakon svega 'bivsi radikali' sa SPSom i pojedincima iz onog JULa ovde
pokusavaju da uspostave nekakav red i spasu sto se spasti moze i zato ih podrzavam!

Niko ti brate ne brani koga ćeš i zašto da podržavaš i za koga ćeš da glasaš. Al pretera ga. I mi čitamo to isto što i ti, gledamo i slušamo. Možda neko ima i druge fanove ali nam ih ne nabija na nos. Neka se lopovlucima i prevarama i DS i DSS i SPS i SNS i njihovih lidera bave institucije . Eto čekamo Velju Ilića da vidimo kako će rešiti sve probleme vezano za legalizaciju i koga će to srušiti a kome oprostiti. Možeš doneti hiljadu zakona, šta vredi ako se ne primenjuju ili su neprimenjivi.
Političkog šljama i lopova je uvek bilo i uvek će biti u svakoj stranci. Opet će se svi oni u raznoraznim koalicijama ponovo izmešati. Godinama iste face, iste priče, ista predizborna obećanja. Iz jedne u drugu fotelju, iz jednu u drugu stranku pa onda formiraju treću. Zemlja GMO stranki. A i nas su već genetski modifikovali. Svi se bore za lične interese i pozicije

Šta ja imam od toga što je Mišković uhapšen? Jesu li mu zatvorene firme? Čovek odležao nekoliko meseci u zatvoru, narodu prodata šarena laža i to je to. Nigde se oni ne hapse već novčano kazne. Da su ga kaznili sa 300 ili 400 miliona evra pa da ima šta da se priča. Ovako zabava za neuke i polupismene narodne mase. Ali dobro, mora predstava da traje dalje s obzirom da ništa konkretno nije urađeno za sve godine osim prazne priče i nastavka sistema vrednosti koje su ti isti uspostavili devedesetih. Izgleda da je dvanaest godina bilo dovoljno za kolektivnu amneziju, pa da ti isti zbog kojih je danas ovako dođu opet na vlast.

Imas pravo

Samo pitanje je da li je time povredjena demokraticnost ili je u pitanju zlopupotreba demokratije sa ovakvim postovima

Na kraju krajeva ovakvim postovima koje vidjamo na ovoj temi nije mesto na beobuildu bilo koji politicki akter da je u pitanju.

Što se mene tiče, ovde mogu svi botovi da se sakupe i prepucavaju, a ostale teme da ostave na miru.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh