Šta je novo?

Državni put Ib reda br. 27: Loznica-Valjevo–Lazarevac (za sada Iverak–Lajkovac)

Klasika brate, rekao sam da mogu da se kladim u lepe pare da nece pustiti ove 2024 god... Daj Boze da izgubim u kladjenju ali....

U emisiji SAT niko ne pominje ovu deonicu za otvaranje u saobraćaj ni Antić ni Alvirović da li je direktor koridora zaboravio za nju ili je nešto drugo po sredi videćemo. Da su im izbori sad u januaru ne bih mogli da živimo od informacija i obećanja. A puštaju u saobraćaj Moravski, Šabac - Loznica, Dunavski ovo sitno ovde ovako pucaju u prazno.
Ovo je pitanje za Drobnjaka

I ja primetih istu stvar, to bi bila dobra praksa samo ako nije greska. Kao sto kazes, samo da su trotoar malo prosirili. Inace ove uvucene sahte su se pokazale kao mnogo bolje resenje nego one po sred kolovoza.

Искрено се надам са ће отворити ово што пре. Пре него наставе другу страну дуплих трака. Иако је то само 300-400м много су спори. Да се овуда може пролазити пре празника. Ако не отворе до 25-ог најкасније до 30-ог онда могу и у фебуару или марту сасвим је свеједно. Касне годинама шта је за њих месец или два када нема пенала за извођача а ни одгворности и отказа и пријава за запослене у општинским и републичким органима! Пример шта 4 јахача Апокалипсе раде у Србији: "Непотизам, странчко запошљавање, корупција, незнање"!

Drobnjak se pita isto kao i mi svi ovde na forumu koji pratimo ove radove i više mi znamo nego on šta se dešava po gradilištima.

ministar za javna ulaganja Darko Glišić rekao je danas da će u putnim pravcima Valjevo i Moravski koridor biti sve spremno, navodeći da pravac može da se pusti pre Nove godine.
"To će biti pripremljeno, ja ću jutru doći do Valjeva, da to pogledam. Tu je sad stvar samo tehnika, da se papirologija dovede do kraja, znači sedam, osam dana, svakako pre nove godine", naveo je Glišić.

Saobracaj iz smera Beograda ka Valjevu su preusmerili sad preko kružnog toka. Kod europroma se i idu na kružni i novom deonicom sve do semafora i privremenog kružnog toka.

Update: Sad vidim i da je traka od Valjeva ka BG preusmerena.

Poslednja izmena:
Saobracaj iz smera Beograda ka Valjevu su preusmerili sad preko kružnog toka. Kod europroma se i idu na kružni i novom deonicom sve do semafora i privremenog kružnog toka.
Update: Sad vidim i da je traka od Valjeva ka BG preusmerena.

Lepa vest.
Znači sledi i asfalt na ona 2 mala parčeta neposredno pre i posle kružnog toka prema bgd-u, tj. konačno kompletno povezivanje na duple trake.

:vops:

IMG_7986.jpeg
IMG_7982.jpeg
IMG_7991.jpeg
IMG_7980.jpeg

Због чега није пуштена брза саобраћајница од Диваца до кружног тока у Попучкама? Касне опет нешто? Срамота!

Због чега није пуштена брза саобраћајница од Диваца до кружног тока у Попучкама? Касне опет нешто? Срамота!

Meni deluje da je problem što nije završena desna kolovozna traka iz smera Valjeva do kružnog toka u Popučkama. Ugao kolovoznih traka naspram kružnog toka je takav da se ne može ući u "pravilan smer" kružnog toka iz kolovozne trake za suprotni smer. Zato se i sad iz smera Valjeva ide kružnim tokom "nepravilnim smerom".

Може и да се уколни кружни ток на дуплим тракама ....мада је проблем очигледно друге врсте!

Са аспекта безбедности у праву си, нажалост то значи да ће можда некад у јануару бити отворен велики кружни ток. Оде још једна година због 300м пута који није завршен после 30-ог померања рока! Неко мора одговараити за овакве катастрофалне промашаје....

Vrh