Slucajni prolaznik
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 24.03.2021.
- Pohvaljen
- 194
Klasika brate, rekao sam da mogu da se kladim u lepe pare da nece pustiti ove 2024 god... Daj Boze da izgubim u kladjenju ali....
Ovo je pitanje za DrobnjakaU emisiji SAT niko ne pominje ovu deonicu za otvaranje u saobraćaj ni Antić ni Alvirović da li je direktor koridora zaboravio za nju ili je nešto drugo po sredi videćemo. Da su im izbori sad u januaru ne bih mogli da živimo od informacija i obećanja. A puštaju u saobraćaj Moravski, Šabac - Loznica, Dunavski ovo sitno ovde ovako pucaju u prazno.
Ovo je pitanje za Drobnjaka
Mozda ih je sramotaJeste. Ali ako su već pričali o otvaranju puta M3, mogli su i o novoj deonici M9
Drobnjak se pita isto kao i mi svi ovde na forumu koji pratimo ove radove i više mi znamo nego on šta se dešava po gradilištima.
Saobracaj iz smera Beograda ka Valjevu su preusmerili sad preko kružnog toka. Kod europroma se i idu na kružni i novom deonicom sve do semafora i privremenog kružnog toka.
Update: Sad vidim i da je traka od Valjeva ka BG preusmerena.
Због чега није пуштена брза саобраћајница од Диваца до кружног тока у Попучкама? Касне опет нешто? Срамота!
Може и да се уколни кружни ток на дуплим тракама ....мада је проблем очигледно друге врсте!