Šta je novo?

Državni put IB, deonica: Novi Sad – Ruma – Šabac – Loznica

Naoredak trasiranja
23c7d28976b9fd35b320409348bd19d7.jpg
 
Može biti ovaj novi put brži,ali one prodavnice u Platičevu ostaju najveća atrakcija na potezu Ruma-Šabac :)
 
Ни М. Прњавор не заостаје :p
 
Pocelo je sklapanje krletke. Ploca na levoj traci na baznom segmentu je zavrsena. Ocekujemo da ce se krletke sklopiti (4 po stubu) u narednih mesec dana. Do kraja godine bice zavrsena bar dva segmenta, ako sve bude islo po planu.
IMG-168da12fe1037b318f3c2871f70b671a-V.jpg


Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=893808#p893808:1c7gegf7 je napisao(la):
mihajloboric87 » 27 Oct 2021 07:17 pm[/url]":1c7gegf7]Može biti ovaj novi put brži,ali one prodavnice u Platičevu ostaju najveća atrakcija na potezu Ruma-Šabac :)
Glasam da se nadje mesto za Burek kod Laze.
To je zaštitni znak na trasi Ruma Šabac.
 
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WT0NnFFAqE0[/youtube]
 
Šteta što ostatak ovog autoputa za sad ne napreduje ni desetinu dobro kao ovaj most. Ovo sto je za zadnjih 6 meseci taknuto nesto malo oko Hrtkovaca je na duzinu celog ovog autoputa sporo ako misle da se zavrsi u nekom normalnom roku, tim tempom nema sanse, ili ce da ubrzaju ili ce zavrsetak debelo kasniti.
 
Мост баш лепо напредује...као и онај Кузмин-Рача. На Моравском и обилазници, такође. На Прељина-Пожега исто! Очигледно сви мостови добро напредују....тунели су изгледа проблем!
 
Cak bih se usudio da kazem da i tuneli nisu problem. Oni jednostavno napreduju brzinom kojom masine kopaju. Cini se da je najveci problem, u ovom momentu, eksproprijacija.
 
Tunel kroz Frušku goru ne napreduje nikako. Tu nije potrebna nikakva eksproprijacija.
 
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bIeERH___4g[/youtube]
 
Lepo je Azvirt uredio kamp. Posadio fino drveće. Gotovo pa kao Kinezi...
 
Pa kamp će da bude u funkciji barem još pet godina dok se ne izgradi cela deonica do Loznice. Posle toga ko zna. U suštini su to montažni delovi koji se mogu lako prebaciti na drugo mesto. Moguće je da tu bude i baza za održavanje. Ili nešto drugo s obzirom da je to industrijska zona Šapca.
A juče u prolazu vidim da se radi na pobijanju šipova za buduću petlju između Platičeva i Hrtkovaca gde će se autoput ukrštati sa postojećom magistralom.
 
Kamp ce po zavrsetku projekta biti baza za odrzavanje.

Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka
 
Да ли је угрожено градилиште моста од виског водостаја јер ове кише су се поприлично сручиле у кратком периоду? Исто важи и за мост код С. Раче.
 
juče radno na ulasku u fruškogorski tunel, iako je nedelja
 
Ево кажу до септ 2023 крај! Пратићемо, нема разлога да не буде, али овде је све могуће!
 
Par sličica od danas. Iako je Subota Azeri piče samo tako. Sava je prilično nadošla ali nije potopila nasuti deo u koritu sa sremske strane tako da se radi punom parom.
Baš sam zadovoljan kako ovo gura.








 
Vrh