Šta je novo?

Državni put IB, deonica: Novi Sad – Ruma – Šabac – Loznica

ako je verovati onoj slici - petlja sever je upravo tu, petlja istok je na putu za Inđiju, petlja jug verovatno kod ukrštanja s prugom i buđanovačkim putem i petlja ''Nazor'' pretpostavljam blizu raskrsnice ulice vladimira nazora i postojeće obilaznice
Po ovome se vidi kako je išla eksproprijacija trase i lokacije svih ukrštanja i budućih petlji, takođe se vidi da će od petlje jug do autoputa bg-zg trasa biti zapravo trasa stare obilaznice koja se samo proširuje, što i ima smisla
1 autoput bg-zg - petlja nazor.png
2 nazor, železnica, buđanovci, pećinci.png
3 inđija, putinci.png
4 petlja ns, petlja inđija.png

Da li neko zna u kojoj je fazi planiranje i ugovaranje deonice Loznica-M.Zvornik i da li će izvođači kad završe deonicu ka Badovincima moći odmah da pređu da rade ka M.Zvorniku?

po meni tu su radovi stali
ceka se valjda projekat ta dva nadvoznjanja i petlji badovinci i zmiljak
radi se samo na zavrsnim radovima uredjenja kosina postavljanju zastitno odbojnih ograda i zavrsnim radovima na petlji slepcevic

Jeste, ima ponegde starih zakrpa i ova rupa ispred Badovinaca.
Kakvo je stanje puta sada kroz Badovince? Jesu popravljali rupe u samom selu i do granice? Išao sam krajem jula i put je bio odličan od Prnjavora dok ne dođeš bliže Badovincima i onda je bilo osetno lošije i sećam se da sam baš dosta rupa izbegao.

Poslednja izmena:
Dve sajle od 21.8. Ima li neki inženjer da objasni da li tempo određuje kondicioniranje betona?

Kakvo je stanje puta sada kroz Badovince? Jesu popravljali rupe u samom selu i do granice? Išao sam krajem jula i put je bio odličan od Prnjavora dok ne dođeš bliže Badovincima i onda je bilo osetno lošije i sećam se da sam baš dosta rupa izbegao.
Pa, posle svake kise zakrpe se raspadaju, trenutno nije katastrofa kao sto je bilo ali ima rupa opet na toj deonici, pa pazljivo vozi u svakom slucaju.

Drug iz Badovinaca mi rece da ima informaciju da se odustalo od uključenja na brzi put između Prnjavora i Badovinaca.. prvobitno je trebalo da bude kružni tok nekih 300 metara ka očagama? Ako je ovo tačno što kaže, Badovince će imati uključenje samo kod Pavlovića mosta?

Tako je, to se vec odavno zna. Ukinuti su kruzni tokovi i jedino ce biti petlja na putu za Zminjak i kod Pavlovica mosta.

Drug iz Badovinaca mi rece da ima informaciju da se odustalo od uključenja na brzi put između Prnjavora i Badovinaca.. prvobitno je trebalo da bude kružni tok nekih 300 metara ka očagama? Ako je ovo tačno što kaže, Badovince će imati uključenje samo kod Pavlovića mosta?
Pa, mozda bi to bilo bacanje para, jer generalno sam most i ta petlja kod mosta su tu, Badovinci leze na Drini. Tako da nikom nije posebno daleko da se doveze do petlje kod mosta.

Vrh