Nisam na ovoj temi ali naleteh va video na X, ne znam koliko je tacno ali je za pojacan oprez ako jeste
Bruka, kriminal. Koliko vidim, ovo je vec seceno i popravljano.Nisam na ovoj temi ali naleteh va video na X, ne znam koliko je tacno ali je za pojacan oprez ako jeste
Da, van puta je, kad se iskljucis na kruznom toku za Jelav pa na toj krivini.jel to negdje van brze ceste ja sam prolazio nekidan u oba pravca nisam nista vidjeo
a bojim se da ne probijem karter
Neće biti kružnih tokova na Slepčević - Badovinci?Dobili smo konacno resenje. Radi se jedna nova petlja u Zminjaku, a poznat je i izgled petlje u Badovincima. Ozbiljne promene su u pitanju, 400 000m3 dodatnog nasipa, 4 nova mosta.
Pogledajte prilog 242522Pogledajte prilog 242523
Nece.Neće biti kružnih tokova na Slepčević - Badovinci?
Jel ova petlja na krivini kod mosta? Znaci ne radi se ni onaj kruzni u Badovincima sto se pominjalo da ce biti pomeren 800m prema Slepcevicu. Kad se nastavljaju radovi? Posto vidim da se nista ne radi ni na petlji u Slepcevicu na ukrstanju sa putem Sa-Lo.Dobili smo konacno resenje. Radi se jedna nova petlja u Zminjaku, a poznat je i izgled petlje u Badovincima. Ozbiljne promene su u pitanju, 400 000m3 dodatnog nasipa, 4 nova mosta.
Pogledajte prilog 242522Pogledajte prilog 242523
Postojeci most ostaje. Most blizanac nije deo ovog projekta. Pretpostavljam da se ceka da istekne koncesija, a to je kraj sldece godine.@inzenjer10 šta je još jednim mostom na Drini?
Pocetak trase je samo uklapanje u granicni prelaz. Svi kruzni tokovi su izbaceni iz projekta. Na petlji Slepcevic se radi ( temelji za stubove rasvete gotovi, kanalizacija delom gotova), tu se ceka jedna parcela o kojoj sam pisao da nemamo saglasnost vlasnika da udjemo u posed.Jel ova petlja na krivini kod mosta? Znaci ne radi se ni onaj kruzni u Badovincima sto se pominjalo da ce biti pomeren 800m prema Slepcevicu. Kad se nastavljaju radovi? Posto vidim da se nista ne radi ni na petlji u Slepcevicu na ukrstanju sa putem Sa-Lo.
To onaj deo za izlaz u smeru Beograda?Pocetak trase je samo uklapanje u granicni prelaz. Svi kruzni tokovi su izbaceni iz projekta. Na petlji Slepcevic se radi ( temelji za stubove rasvete gotovi, kanalizacija delom gotova), tu se ceka jedna parcela o kojoj sam pisao da nemamo saglasnost vlasnika da udjemo u posed.
Ukljucenje iz Badovinaca prema Beogradu.To onaj deo za izlaz u smeru Beograda?
Trebalo bi sa izgradnjom novog mosta.Hvala @inzenjer10 na odgovoru. Ne znam da li je planirano da se granični prelaz proširi. Postojeći je davno zreo za proširenje.
Verovatno repriza Dunavskog koridora u zoni od M.Krsne do Požarevca.Juče sam prošao od Rume prema N. Sadu. Nikako da shvatim šta je ovde plan? Vidim trasiranje sa obe strane postojeće magistrale. Izgleda da će biti servisne saobraćajnice sa obe strane. Po meni potpuno bespotrebno. Pametnije je onda bilo praviti autoput sa potpuno novom trasom a magistralu ostaviti za lokalni saobraćaj. Zna li neko nešto više o tome, za koji pravac će služiti trenutna magistrala? Prema NS ili prema RU?
Neophodno je kružni tok Lešnica prepraviti u petlju jer deluje kao zaseda posle 35 km od kružnog toka kod Štitara. Posle Lešnice na malom rastojanju su tri kružna toka kod kojih se vozači spremaju za isključenje i voze opreznije.Sve mi se cini da su i sami uvideli da su kruzni tokovi totalni promasaj na brzom putu, pa su naknadno odlucili da ih izbace iz deonice Sl - Bad.. ono ne bi bilo lose da kad tad i na deonici sabac lo isto pomenute kruzne preprave u petlje.