Šta je novo?

Državni put IB, deonica: Novi Sad – Ruma – Šabac – Loznica

Još malo slika
IMG_8028.jpeg
IMG_8025.jpeg
IMG_8023.jpeg
IMG_8021.jpeg
IMG_8017.jpeg

Imaš li neku informaciju sa terena, kada je otvaranje?
Ima nekih al koliko su pouzdane to je pitanje, radnici koji dežuraju na ulazima ne znaju ništa uglavnom, čuo sam priču da neki ljudi izgleda nisu dobili novac od svog zemljišta i da je priča ako otvore put da će da blokiraju dok ne dobiju novac... nemam više nikakvih info, ako neka zna neka piše

Ima nekih al koliko su pouzdane to je pitanje, radnici koji dežuraju na ulazima ne znaju ništa uglavnom, čuo sam priču da neki ljudi izgleda nisu dobili novac od svog zemljišta i da je priča ako otvore put da će da blokiraju dok ne dobiju novac... nemam više nikakvih info, ako neka zna neka piše
verovatnije je da će blokirati iz nekih drugih razloga, bolje da puste put i okanu se šepurenja i ceremonija, put smo inako platili i otplaćivaćemo još dugo svi mi.

Jedna informacija koju dobih danas u Badovincima. Imanje koje je na mestu gde će biti kružni tok je isplaćeno u iznosu od pola miliona eura.
Prilično velika kuća sa pomoćnim objektima i radionicom.
Navodno je prvobitno ponuđeno 160.000€ a uz pomoć advokata je isplaćeno 500.000€.
Naravno, to su seoske priče pa je moguće da se preuveličava.
Poceo je domacin da uklanja crep sa zgrada. Pocetkom godine pocinjemo radove i na tom delu. Koliko je dobio, nije mi poznato.

Vrh