Probuseno je 40% tunela, trenutno ima 600 radnika, a od 1. marta ce biti 750 radnika, danas izjavio Antic.
17. novembra je izjavio ''oko 30%'' i bilo oko 720 radnika.Probuseno je 40% tunela, trenutno ima 600 radnika, a od 1. marta ce biti 750 radnika, danas izjavio Antic.
17. novembra je izjavio ''oko 30%'' i bilo oko 720 radnika.
Znači 10% za 50 dana, tj. 1% za 5 dana, cirka, odnosno 6% mesečno, dakle po sadašnjoj dinamici 100% do kraja godine!?!?
To bi bilo odlicno Sve je moguce, znam da im sad dosta brze ide kad su prodrli u dubinu.17. novembra je izjavio ''oko 30%'' i bilo oko 720 radnika.
Znači 10% za 50 dana, tj. 1% za 5 dana, cirka, odnosno 6% mesečno, dakle po sadašnjoj dinamici 100% do kraja godine!?!?
Pa da, to je nekih 500-550m mesečno, do kraja godine bi tačno došli do brojke od 7000 ili malo jače!?17. novembra je izjavio ''oko 30%'' i bilo oko 720 radnika.
Овде се види напредак....
Jel neko zna koliko otprilike vremena treba od trenutka kad se probusi tunel, do samog pustanja u saobracaj? Da se sve zavrsi asfaltiranje itd..Pa da, to je nekih 500-550m mesečno, do kraja godine bi tačno došli do brojke od 7000 ili malo jače!?
(računao sam iz glave, nemojte me hvatati za reč)
Naravno, sve ide mnogo brže kad se jednom prodre duboko!To bi bilo odlicno Sve je moguce, znam da im sad dosta brze ide kad su prodrli u dubinu.
Ништа се не мења, све је као и у претходним случајевима!Kod Lešnice se i dalje nista ne desava na parcelama Mlina i Šljunkare. Informacija od jednog od tri vlasnika da ga mesecima niko nije kontaktirao oko ekspropirijacije. Bojim se da polako ističe vreme. Ili će posle otvaranja brzog puta tu biti rupa od 250 metara.