Zna li se šta tačno snima radarska kamera na tom delu? Video sam je na stubu, kamera je pozicionirana prema glavnoj autobuskoj stanici, ali zbunjuje me to što su postavili znakove za snimanje saobraćaja na znakove zabrane zaustavljanja i parkiranja sa obe strane ulice. Da li to znači da beleži kršenje zabrane zaustavljanja i parkiranja na tom delu ulice ili prekoračenje brzine? U propisima nije precizirano šta se tačno snima kad je prisutan ovaj znak sa priložene slike.И фиксни радар на том делу.
Moze da smima sve vidljive prekrsaje, pojas, telefon, svetla, isteklu registraciju, brzinu, deca na prednjem sedistu .....Zna li se šta tačno snima radarska kamera na tom delu? Video sam je na stubu, kamera je pozicionirana prema glavnoj autobuskoj stanici, ali zbunjuje me to što su postavili znakove za snimanje saobraćaja na znakove zabrane zaustavljanja i parkiranja sa obe strane ulice. Da li to znači da beleži kršenje zabrane zaustavljanja i parkiranja na tom delu ulice ili prekoračenje brzine? U propisima nije precizirano šta se tačno snima kad je prisutan ovaj znak sa priložene slike.
ne mora da znači da mogu da se pišu prekršajni nalozi... ne kažem da nije ili jeste, samo da ne mora da znači.Moze da smima sve vidljive prekrsaje, pojas, telefon, svetla, isteklu registraciju, brzinu, deca na prednjem sedistu .....
Posle mosta su uzurbani radovi. Dosta mehanizacije....
Pogledajte prilog 179096Pogledajte prilog 179097Pogledajte prilog 179098Pogledajte prilog 179099
Hvala na ispravci, izvinite na mojoj brzopletoj grešci.Da ne bude zabune, ovo nije u Štitaru već u Majuru. Mada, moglo bi se se reći i u Tabanoviću ali pripada Majuru.
I biće slična petlja kao na silasku sa mosta. Bila bi ludost graditi kružni tok na spajanju sa putem koji je bukvalno ulica u prigradskom naselju.
Pogledajte prilog 179211
Juče baš prolazio ovuda i ne mogu da se otmem utisku da će sada mnogo veće maltretiranje biti iz grada izbiti na put ka LO nego ranije na obilazni put. Plus se samo udaljavam od LO, umesto da idem ka njoj.Da ne bude zabune, ovo nije u Štitaru već u Majuru. Mada, moglo bi se se reći i u Tabanoviću ali pripada Majuru.
I biće slična petlja kao na silasku sa mosta. Bila bi ludost graditi kružni tok na spajanju sa putem koji je bukvalno ulica u prigradskom naselju.
Pogledajte prilog 179211
Ministar Vesic pre 2 dana potpisao ugovor za deonicu Slepcevic Badovinci 15,3 km tako da će se i definitivno raditi taj put