veb983
Intermediate
Luka 14":3eq2coam je napisao(la):Tema za razmisljanje: Ja sam pre Stepe ziveo u Jerkoviću.. Pa da li je trebalo da se bunimo tamo kad je krenula da se gradi Stepa, jer je li, svi sad koriste infrastrukturu Jerkovića kad idu ka gradu. Znaš, te ulice su bile nacrtane na projektu kad su mi keva i ćale kupovali stan!? Šta nacrtane, čak je i maketa postojala...
Ti ljudi koji kupuju stanove u obodnim zgradama mi nisu nista krivi, ni duzni... Jer i oni kupuju tu stanove sa mislju da Stepa ima nekakvu infrastrukturu.. Bas kao sto smo i mi, nesvesni da ce ovde sve biti prebukirano...
Kakve veze ima Jerkovic sa Stepom, mi smo naselje zatvorenog tipa, maltene izolovani od okolnih tranzitnih saobracajnica, gde nam te parazitske zgrade dodatno opterecuju nedovoljno postojecih izlaza iz naselja i koriste nas nedovoljan broj parkinga za svoje potrebe jer nemaju nikakvu svoju infrastrukturu, ali zato, po pravilu ulaz u garazu prave preko nasih parking mesta iz naseg naselja, pri tom ne ostavljajuci cak ni normalan prolaz za pesake do Vojvode Stepe npr.
Kakvo sektasenje, bljuc
Sent from my SM-T585 using Tapatalk