Zivim u ovom naselju 3god, sada prodajemo stan zbog gomile problema koje imamo ovde a koji su neresivi u drzavi u kakvoj zivimo.
Ljudi koji su planirali naselje jednostavno nisu dorasli zadatku ali gledajuci druge delove grada ona i moze da prodje jer je prakticno ceo grad veoma neuredjen i neplanski gradjen.
Klupe tik uz prozore gde ljudi spavaju, igralista i vezbalista na neprikladnim mestima takodje tik uz stanove iako u naselju ima mesta koliko hocete.
Poplocane staze su se rasklimale vec 2god po izgradnji i to se stalno krpi a nikad nece da se zakrpi jer mora podloga da se uradi valjano pa onda...
Zavrsna obrada u stanovima je katastrofa pa onaj ko zeli da sredi stan kako treba mora da ulozi fine pare da zakrpi i dovede u red sve
Parket je u 80% stanova los, a u 30% stanova veoma los, sto zbog samog kvaliteta sto zbog loseg posavljanja/lakiranja...ja sam morao da ulozim oko 1000eur da popravim moj parket ishoblujem i izlakiram
Pukotine na fugama u kupatilu i ispucali zidovi su normalna stvar u naselju, takodje potrebne popravke
Stolarija je losa, kvake se rasklimaju svaka 3meseca pa ih ponovo utezes da bi na kraju odlucio da kupis kvalitetne i postavis kako se ne bi igrao sa ovim. Pvc prozori su losi, gume sam morao sve da menjam odmah, lose je uradjena i ugradnja te sam na 3 prozora morao sredjujem silne rupe gde je duvalo kad ima vetra.
U kuhinji gde je konekcija za aspirator zavlacio sam ruku do ramena kako bih izvukao dve kofe suta, cetke, valjke, papire, krpe, rukavice....dakle djubre....
Znaci sve gde je bilo moguce da bude propusta tokom izgradnje i zavrsne obrade izgleda da ih je bilo, i ne usudjujem se misliti kako li je ispod maltera i kako je zidano.
U naselju kada zivite imate osecaj kao da niste u Beogradu, da se razumemo nemam ja nista protiv ljudi sa sela i ljudi iz unutrasnjosti ali da sam zeleo da zivim u Cacku Kragujevcu i slicno otisao bih tamo, ljudi naprosto (dobar deo njih) nemaju osnovnu kulturu, bacaju stvari, nose djubre kroz hodnik a cure im kese a kad im kazes pa komsija gazicemo to oni uz smesak kazu "ma nije to nista ocistice cistacica izvini" i produze dalje pa nam se danima sve lepi sprat iznad i ispod. Bacaju i tresu krpe kroz prozor, kupuju daljince od garaze kako bi ulazili tuda a ne gde im je namenjeno pa nam se kvare garazna vrata.....ma blagi uzas
Na kraju zbog svega gore pomenutog i zbog samih ljudi koji zive u naselju odlucili smo se da odemo odavde, sva sreca nasli smo kupca (spustili malo cenu) i srecni smo sto krajem meseca napustamo ovo naselje.
A u 3pm i drzavna gradnja i sva ta papazjanija, sta mi bi da uzmem stan ovde jbt :roll:
ps
Drzava ne bi trebala da se petlja tamo gde joj nije mesto, neki tamo zadrigli politicki postavljeni funkcioneri da odlucuju o ovome ili onome a nisu kompetetntni i slicno....da zadovolje pandure vojake i ostale sa stanovima a ostatak u komercijalnu prodaju pa ne ide to bas tako i svako ko zivi ovde slozice se da je sve prilicno lose iako na oko deluje ok.
Da i ne pominjem bagru kojoj smeta da se izgradi crkva iako u naselju ima mesta koliko hoces za sve i svasta....deca Titovih pionira koji su upropastili srpski narod i Srbiju sad strajkuju protiv crkve pa to moze samo na ovakvim mestima. UZAS