Šta je novo?

Dorćolski projekti

Мала шетња

Фини радови
IMG_6125.jpeg

Шатро Моцарт фондација је одиграла своју улогу и после само пар месеци теновирање простора у току.

У Скендер Беговој ивичњаци од правог камена/гранита

IMG_6101.jpeg
IMG_6104.jpeg

У Палмотићевој/Хиландарској се циркус наставља.

IMG_6099.jpeg

Трећег. :)

Пентхаус испод надоградње надоградње надограђене зграде има вероватно две етаже.

Ово је ипак П+1+2ПС+3+2ПС*+ПС*

Verovali ili ne, a ne verujem ni ja, ali meni ovo i dalje ne izgleda loše, a i render mi se bio sviđao, ne znam, do mene je vrv

p.s. da ne bude i 4. post za redom, da li je neko probao burek, kakvi su utisci? Vidim tekstove da je dobar. Kada sam videla buregdžinicu prva pomisao mi je bila nema šanse da ovako ulickano i moderno mesto ima dobar burek, ali onda videh te tekstove, a i rade do 15h, to je dobar znak. Čim probam ja ću javiti, vala i red je da imamo dobar burek u komšiluku a ne da moramo da šipčimo do Ljupčeta kad nam se prijede😁

Bolonja zaštitni znak kolonade u bg je bilo par pokušaja i to uglavnom je oteto i pretvoreno u lokale pogotovo centar knez i okolina

Bolonja zaštitni znak kolonade u bg je bilo par pokušaja i to uglavnom je oteto i pretvoreno u lokale pogotovo centar knez i okolina
Bilo je uspešnih pokušaja, npr. Bulevar - zgrade od fasadne opeke (1973-74), kao i lamele ispod Liona i Lipovog lada nekoliko godina ranije. Nešto se održalo, a nešto, kao lamela neposredno ispod Lipovog lada, je uzurpirano poslednjih godina, za bašte kafića uglavnom.

Vrh