Један додатни ПС плус накнадни голубарник је нешто што се већ подразумева у Београду. То је део неписаних закона и правила.Изгледа да је тамо где треба одрађен благослов да се иде из кеца у двојку (каже ми жена да се полако претварам у каквог циничног деду), односно да 1 ПС (повучени спрат), прерасте у 2 ПС.
Pogledajte prilog 225653
Pogledajte prilog 225655
Pogledajte prilog 225654
Pogledajte prilog 225656
Кладим се (опет сам циничи деда) да божанствени инвеститор има на хиљаде (ако не и милионе) разлога и оправдања за овакав лајфстајл поступак.
Уосталом, досадио сам и сам себи, довољно сам се бавио овим питањем, и остављам простор каквом великодостојнику (или малодостојнику) да ме демантује, и пошаље да у оближњем Моцарту запалим свећу, или да у цркви уплатим тикет, шта год...
U "Belom svetuUpravo htedoh da pitam da li bi to moglo da bude problem, to sto su tako sabijene? Nisam videla do sada nista slucno.
Naravno, ali u ovoj šašavoj banana koloniji su moguća sva čuda.Susedna zgrada mora da ima slican svetlarnik po propisima.
To je sigurno tačno, ali ne znači da će to da bude problem pošto ljudi generalno ne provode vreme u svetlarniku i ti prozori su najčešće zatvoreni.I meni je (doduse kao laiku) to logicno, cak i sa sve drugim svetlarnikom leti ce tu biti milijardu miliona stepeni.
Da li ovo beograd pocinje da dobija ozbiljne zgrade napokon dal su se to investitori emancipovaliPogledajte prilog 231258
"Mia Dorćol 2" na javnom uvidu
Veoma, veoma, veoma lepa zgrada, nadam se da neće opet ići u neke nadogradnje ili, ne dao Bog, golubarnike.
![]()
Јавна презентација УП за изградњу пословног објекта, спратности 2ПО+П+5+ПС са подземном гаражом све на К.П.103/5 КО Стари град, Браће Барух 22/1
На основу члана 63. Закона о планирању и изградњи („Службени гласник РС”,www.beograd.rs