Idemo:[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=728850#p728850:1d1ed2w0 je napisao(la):direktor » 17 Apr 2020 06:03 pm[/url]":1d1ed2w0]Гоје можеш ли да фоткаш ту на углу дубровачке и секендерове...зна ли се прича око зграде као и она поред гспа
Pogled iz Dubrovačke:
Pogled iz Skenderbegove (zbog jakog svetla i radova na vodovodnoj mreži nisam mogao da uhvatim ceo taj front lepo):
Lepa stara komšijska zgrada u Dubrovačkoj, koja je verovatno inspirisala fasadnu crvenu opeku:
A na samom spoju sa tom zgradom je garažna rupa, koja stoji ovako ograđena već više od decenije:
Da li je dole drekavac ili karakondžula - verovatno bi mogao da objasni onaj fini gospodin sa Balkan info-a:
Igrom slučaja 2006. godine sam gledao poslovni prostor baš u ovoj zgradi (stan na uglu na prvom spratu), i nisam se odlučio za njega. Danas - 14 godina kasnije, taj stan je još neuseljen.
PS: Priču o investitoru ne znam, ali probaću da se raspitam, a o nesvršenoj zgradi u Skenderbegovoj kod GSP-a, znam samo da godinama čeka na ministarstvo odbrane, koja treba da isfinansira završetak gradnje, a da nesuđeni stanari već godinama u objektu drže stražu 24/7, u uslovima idealnim za razvoj do sada svih istraženih i neistraženih bakterijskih i gljivičnih kultura.