Pa i ja, kad gledaš prema reci vidiš solitere od postojećeg naselja koji su do Dunava. Nisu blizu ali zaklanjaju pravi vidokrug
Pored toga imam onaj osećaj da će famozni linijski park u najbolhem slučaju biti uska pešačka staza nakrcana sa vašarskim objektima i raznim fastfoodovima
Jedino smisleno objašnjenje koje mi pada na pamet je da će da se vrate da urade ta parking mesta naknadno, na taj način održavajući fond parking mesta u kraju na određenom nivou tokom rekonstrukcije.Чека се финално асфалтирање доњег дела Дубровачке улице.
Pogledajte prilog 218632
Интересантно, и мени необјашњиво, је што се асфалтом пресвлаче коловоз и десна паркинг места, а лева паркинг места остају по старом, исто као што је био случај и на горњем делу улице:
Pogledajte prilog 218634
Полако, ово је још увек костурInteresantno je sto se meni render, koliko se secam, bas bio dopao, mada sada ovo deluje poprilicno ruzno, slazem se.
Полако, ово је још увек костур
Plan detaljne regulacije za "Landmarkov" projekat na Dorćolu je trenutno na javnom uvidu. Deluje da će ići u visinu koliko i poslednaj faza Novog Dorćola. Lično bih voleo da onda to ide u više lamela ("kulica"), nego da bude zidčina.
Јавни увид у Нацрт измена и допуна ПДР подручја Аде Хује (зона А), општине Стари град и Палилула, за блок 4А1
Секретаријат за урбанизам и грађевинске послове Градске управе града Београда,www.beograd.rs
Render vs Trenutno stanje