Слике дивље депоније на Бежанијској коси, а на траси УМП-а (улица Марка Челебоновића) и делу саобраћајнице Т6, које уоквирују ткз. Шевино поље, где се и налази та дивља депонија. Прошле недеље-10. маја сам направио те слике, и ево садашњег стања.
Да будем искрен, стање није промењено од како сам задњи пут, крајем новембра 2014., правио фоторепортажу овог дела ових саобраћајница из разлога што је тада овај део УМП-а предат на употребу и одржавање Граду, а коју сам поставио на теми о УМП-у
viewtopic.php?f=20&t=26&start=20325
Значи стање ове дивље депоније није промењено, мислим није горе што је добро на неки начин, јер је сво ђубре које је ту, прекрило зеленило које је процветало и набујало
Депонија је изгледала још горе марта прошле године, а има фоторепортажа на исто овој теми.
Стање од 10. маја 2015., углавном сам сликао са десне стране овог дела улице Марка Челебоновића, а то је преко пута новог Бежанијског гробља 1.
Једино „ново“ ђубре које је бачено је ово које се види на десној страни слике код аутобуског стајалишта (ту још не стају градски аутобуси, јер нема ни потребе):
из другог угла
Идемо даље, и целом дужином до „лакат кривине“ свуда је бре зелено и жуто
Кад се скрене десно код „лакат кривине“ и уђе на саобраћајницу Т6, одмах са десне стране је мања депонија и то је тачно преко пута Кванташке пијаце или ти сад Велетржнице
„Лакат кривина“: на слици скретање лево је у улицу Марка Челебоновића или ти почетак скретања на УМП, а снимљено је са саобраћајнице Т6. Право ће бити наставак саобраћајнице Т6, а десно ће бити будућа саобраћајница према насељу Радиофар и....
Трафо станица је обновљена, пошто је из ње све било украдено, има у мојој фоторепортажи од марта 2014. о томе.
Има нешто мало остављеног шута и ђубрета, али ништа драматично
Изгледа да правац-земљани пут према будућем улазу у нови део Велетржнице полако постаје депонија. На овом прилазно путу се не ради ништа већ годину дана. Иначе ово је и будућа саобраћајница за насеље Радиофар и будуће привредне зоне.