Dobra foraMax15":16lwhs6r je napisao(la):Samo se vi sprdajte ima Misko da izbaci projekat visi i od Vuciceve kule i od Djilasovog mosta.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=370287#p370287:1msbiqwh je napisao(la):Homer Jay » 05 Feb 2016 06:09 pm[/url]":1msbiqwh]^^^
"When there is a will, there is a way!"
"Naš cilj je da donesemo boljitak za naš narod, da Srbija bude moderna zemlja, demokratski ustrojena, uređena i uveren sam da ćemo u tom poslu uspeti i da pobeđujemo sve one kojima je uspeh da stvari vrate u prošlost, da Srbijom upravljaju tajkunsko mafijaški klanovi, kao što su upravljali od Zemunskog do Miškovićevog klana", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.
On je dodao da će se SNS tome suprostavljati i biti osnovna brana.
"Pošto neki govore kako nismo imali nikada dovoljno dokaza, mi imamo dokaza kako se različiti tajkunski lobiji bore i za promenu vlasti u Srbiji i da vrate stari sistem ne bi li nastavili pljačku Srbije. Mi ćemo im se u skladu sa zakonom suprostaviti", poručio je Vučić.
O Miroslavu Miškoviću...
Vučić je rekao da "uticaj biznismena Miroslava Miškovića u Srbiji, i finansijski i medijski, mnogo ozbiljniji nego što je mislio".
On je rekao da ce vrlo brzo biti dokazani na sudu "veliki finansijski zločini".
"Veliku nervozu vidim kod nekih, sve su pokušali preko svojih medija. Mnogo ljudi plaćaju. Ne biste verovali koga sve plaćaju...I za to imam dokaze, čekam samo da me tuže, a spreman sam i da idem na poligraf", rekao je Vučić i dodao da, nažalost, ne sme o svemu javno da govori.
"Iznenadili biste se koliko je širok i značajan Miškovićev uticaj u finansijskom i medijskom smislu"."Mnogo je ozbiljniji nego što sam mogao da sanjam. Mnogo para ima i ne čeka mu se ta presuda za koju tvrdi da neće biti osuđujuća", rekao je Vučić.
Mali bio na proslavi Delte zbog investicija u Beogradu
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da je na proslavi godišnjice kompanije Delta bio kao gradonačelnik i da je to bila njegova obaveza.
"Odlazak na tu proslavu Delta holdinga je bio moja obaveza kao gradonačelnika. Na toj proslavi je bio i gradonačelnik Ljubljane. On je jasno rekao da ako Delta ne bude investirala u Beogradu, da će investirati u Sloveniji i da će im mnogo brže i efikasnije davati građevinske dozvole", kazao je Mali novinarima u Skupštini grada.
On je rekao da to ne može da dozvoli i da se već godinu i po dana bori za svako radno mesto i svaku investiciju.
"Radi se o investicijama u Beograd od 250 miliona evra u naredne dve godine, radi se o 8.000 novih radnih mesta. Ja hoću da se izborim da ta radna mesta ostanu u Beogradu", naveo je Mali.
Predsednik Delta holdinga Miroslav Mišković tereti se za malverzacije u privatizaciji putarskih preduzeća i suđenje mu je u toku.
Mišković je na proslavi 25 godina rada Delta hodinga 4. februara izjavio da je ta kompanija najveći pojedinačni investitor u Srbiji i da je do sada ukupno investirala 2,4 milijarde evra.
On je kazao da je Delta državi na ime poreza u poslednjih 10 godina uplatila više od dve milijarde evra.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=370731#p370731:3d4tjnrb je napisao(la):milos.tro » 09 Feb 2016 12:04 am[/url]":3d4tjnrb]Da li izgradnju najavljivanih stambeno-poslovnih objekata u Savamali možemo da stavimo pod ovu temu :wink: ?
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=370804#p370804:3d4tjnrb je napisao(la):MilisaV » 09 Feb 2016 02:06 pm[/url]":3d4tjnrb]da li je ovo prikupljanje sredstava za delta planet i hotel i poslovnu zgradu.
BTW stvarno smatram da nema potrebe da se siniša mali, odnosno ne on kao on, nego gradonačelnik beograda pravda zašto sedi za istim stolom sa jednim od najvećih investitora u zemlji.
ljudi ne trebaju investitore da gledaju kao neprijatelje.