Šta je novo?

Delta District

Izbrojah 8 kranova...
1000025715.jpg

Kad se setim kako je kukao na promociji svoje knjige, da je shvatio kako je pravda i vladavina prava najbitnija u nekoj zemlji, bla, bla…
Inace, moja majka je radila u Pekabeti kad ih je kupila Delta i svima je zapreceno (naravno usmeno) da ce dobiti otkaz ako ne prebace zarade u Delta banku. Pretpostavljam da je to radio sa svakom kupljenom firmom i tako je uspeo da odjednom veliku banku zavalja Italijanima.
Takodje, ima jedan dogadjaj iz Pekabete na Slaviji (bila blizu Meka) kad je upao unutra, a tad vecina stanovnistva nije ni znalo kako izgleda. I poceo da vice na radnice kako je to sve njegovo i zaposlenoj koja je imala pauzu za rucak pretio da ce da je otpusti jer valjda se nisu poklonile il sta vec.
U svakom slucaju ni jos pet zatvora, ni pet Cedinih rupa (kako je sam tvrdio) nece njega promeniti u (postenog) coveka!
А шта си очекивао од веома алавог чика Мишка. Такав је одувек, поготово од када је био потпредседник Владе Србије (1990.године), тада га је Милошевић поставио на то место, а због наводних успеха у пословању као генерал Хемијске индустрије Жупа из Крушевца. Он је иначе из Крушевца.
За ово што си навео за Пекабету је апсолутно тачно, а то је иначе све смишљено и договарано са пајташима у хотелу Славија.

Sticajem okolnosti srećem gazda Miška često, jer radimo u istoj zgradi, puca nadmenost u njemu. Toliko da gospodinu otvaraju vrata da izađe, valjda ne može sam da ih gurne. Da ne pričamo o tome što nonšalantno prelazi BZĐ van pešačkog, kad treba da skokne na ručak u Crown Plazu.

Ovo poslednje je ok, sve pre toga fujčina i bljakčina što kaže moje dete. No, verujem da je i takav pozitivan primer poslovnog čoveka u današnjoj Srbiji.

Ne kapiram te urbaniste, taj ceo blok moze da se uredi da imamo neki centar sa lepim neboderima, sta je razlog rizik od zemljotresa lol?
Bolje neboderi nego airport city sa 0% zelenih povrsina i zgradama od 4 sprata

Vrh