Šta je novo?

Delta District

1000018983.jpg

Na osnovu cega se izvode radovi na ovoj parceli kada na CEOPu postoji samo resenje o izdavanju lokacijskih uslova i odbijenica za prijavu radova?

Postoji navodno neko rešenje iz vremena Genexa, koje su nekako aktivirali, za sadašnje radove.

Para vrti gde burgija nece. Covek gradi kompleks zgrada u centru grada bez gradjevinske dozvole. Ja kad bih u nekoj nedodjiji brvnaru podigao dosli bi da je ruse :D

Para vrti gde burgija nece. Covek gradi kompleks zgrada u centru grada bez gradjevinske dozvole. Ja kad bih u nekoj nedodjiji brvnaru podigao dosli bi da je ruse :D
Što bi se Mišković opterećivao sa nepotrebnom dokumentacijom. Ako aktivno gradilište može da se koristi za potrebe železničkog prevoza, i time se postavlja presedan, gospodin Mišković nema potrebe za strahom. Ako je tvoja brvnara najmodernije dostignuće u istoriji Srbije, koje će vinuti naš BDP u nebesa, onda nema zime za tebe :D

Промотивни чланак у Новостима од стране Делта Некретнине за њихов Делта Дистрикт стамбено-пословни објекат/објекти у блоку 20.

ЖИВОТ КАО У ХОТЕЛУ СА 5 ЗВЕЗДИЦА: Станови у Delta Districtu доступни за резервацију

Промо
28. 03. 2025. у 14:45

КОМПАНИЈА Delta Real Estate, позната по реконструкцији Сава Центра и изградњи неких од најпрепознатљивијих објеката у региону, започела је нову фазу инвестиција – а Београд добија модеран градски кварт по угледу на светске метрополе.​

Počele da se vrte reklame za stanove a nigde građevinske dozvole na CEOP-u.

Што је најтужније вероватно и не би, бар ако не засмета некоме од локалних кримоса

Једна посластица.

Наиме, овај пројекат иако изникао већ до седмог спрата нема грађевинску дозволу, хахахахаха

И има боље од тога, пријава радова је извршена на основу грађевинске дозволе из, паз сад, 1998. године која је постала правоснажна ове године и која нема никакве везе са пројектом који се изводи.

Све може јер се јури субвенција за ЕХПО. Ако је неко докон, нека пријави инспекцији па да се још мало смејемо или плачемо или можда оба.

Колапс тотални

Kad se setim kako je kukao na promociji svoje knjige, da je shvatio kako je pravda i vladavina prava najbitnija u nekoj zemlji, bla, bla…
Inace, moja majka je radila u Pekabeti kad ih je kupila Delta i svima je zapreceno (naravno usmeno) da ce dobiti otkaz ako ne prebace zarade u Delta banku. Pretpostavljam da je to radio sa svakom kupljenom firmom i tako je uspeo da odjednom veliku banku zavalja Italijanima.
Takodje, ima jedan dogadjaj iz Pekabete na Slaviji (bila blizu Meka) kad je upao unutra, a tad vecina stanovnistva nije ni znalo kako izgleda. I poceo da vice na radnice kako je to sve njegovo i zaposlenoj koja je imala pauzu za rucak pretio da ce da je otpusti jer valjda se nisu poklonile il sta vec.
U svakom slucaju ni jos pet zatvora, ni pet Cedinih rupa (kako je sam tvrdio) nece njega promeniti u (postenog) coveka!

Vrh