Ма знам ја то Гаго Нисам се довољно прецизно изразио - хтео сам да кажем да често не знам у којој згради је смештена амбасада а у којој резиденција. Иако би уопштено амбасаде требало да су зграде пословног типа у "пословном" делу града, тј. центру а резиденције куће предвиђене за становање у резиденцијалним деловима, то често није случај, па се неретко амбасада и резиденција налазе у истом крају, у сличним објектима и са истим обележјима, што их чини тешким за разликовање осим ако не приђеш и прочиташ на табли о чему се ради. Но, свеједно, хвала на детаљнијим објашњењима
Него, да се вратим на првобитну тему, ево пар слика са нета:
Почетак Ужичке, угао са Драјзеровом. На празном плацу у првом плану је касније изграђена вила у којој је амбасада Пакистана:
Генерала Штурма. Иначе, мени су куће са десне стране слике далеко лепше и отменије од ове две :/ Поготово од "Виле Јелене", лево доле.
And now for something completely different, савремена архитектура у Лисичјем потоку, може се рећи продужетку Дедиња:
Него, да се вратим на првобитну тему, ево пар слика са нета:
Почетак Ужичке, угао са Драјзеровом. На празном плацу у првом плану је касније изграђена вила у којој је амбасада Пакистана:
Генерала Штурма. Иначе, мени су куће са десне стране слике далеко лепше и отменије од ове две :/ Поготово од "Виле Јелене", лево доле.
And now for something completely different, савремена архитектура у Лисичјем потоку, може се рећи продужетку Дедиња: