Pozdrav.

Zgrada je useljena pre nešto više od dve godine. Korišćeni materijali,unutrašnji i spoljašnji su u višoj kategoriji i tu sam stvarno zadovoljan. Otprilike su u nivou Novog Dorćola.
Što se tiče samog investitora bilo je manjih (ili većih) problema i to najviše po pitanju kašnjenja radova. To je proizašlo iz toga što nisu imali jednog glavnog izvođača koji će iskordinisati sve podizvođače, nego su oni igrali tu ulogu i sve je bilo poprilično haotično i nesusklađeno. Na kraju je useljenje kasnilo godinu ipo dana. I posle useljenja bilo je još radovapo hodnicima, garaži, dvorištu... koji su trajali bar još jednu godinu. Na kraju je ispalo sve dobro i jako sam zadovoljan što sam tu uzeo stan ali eto, trebalo je imati živaca i strpljenja.
Ako je u pitanju zgrada Central Palace, ja bi bio poprilično oprezan. Meni su nudili tu stan još u Januaru 2022. godine sa pričom da bi trebalo da bude završena do Aprila 2023. Čak sam i uzeo rezervaciju za stan ali sam posle odustao jer su nakon početka rata u Ukraini drastično promenili uslove kupovine. Čak jednoiposobni stanovi nisu više bili u mogućnosti da kupe garažno mesto, što mi je bilo totalno suludo. Uglavnom, sve priče oko te zgrade su mi bile pomalo čudne....
Skoro sam video u kojoj fazi je izgradnja i moja slobodna procena je da neće biti završena bar još dve godine.
Ako je neka druga zgrada u pitanju, onda stvarno ne znam.... Može proći i 5 godina dok se ne završi.
Eto... nadam se da sam vam malo pomogao.
Uzdravlje.