Šta je novo?

Crna Gora

Puno se pravi grešaka u koracima, provlače opet tu gondolu, čak i tender za rasvetu staza a dve tri sitnice nikako da pomenu,
da li je popravljen stub na K7, kada će veštački sneg i da li će se udostojiti da montiraju neđe šestosed što bleji kraj puta.
Ima još pitanja, šta misle sa dve žice iznad Mojkovca, putem do tamo itd. Šta misle sa Hajlom i terorističkim pretnjama ,,braće i saveznika"?
Zašto počinju još jedan put ka fakin Petnjici a ne počinju drugi deo CT-NK? Kad nešto počneš završi.
Jedino je pozitivno da se makar malo više priča o ulaganju na primorju jer se od istog živi. Volim ja sever treba da se razvija ali treba biti realan to nisu
održive investicije, nije sve u parama treba pomoći i sever ali u CG deluje sve to nakaradno...
Od svih projekata na centru i primorju ja koliko vidim najmanje ce da generise prihoda taj put. Djalovica pecina je postojna jama u pravim rukama( ko je bio u tom gradu zna o cemu pricam). Stedim je najveci zimski potencijal sjevera CG sa snijegom od oko 5m godisnje. Sjever je odrziv ali mora jos dosta da se ulozi(milijarde su u pitanju).

Videćemo uskoro nadam se, kakve su staze na Hajli. Već su bukvalno bačeni milioni i napravljena velika šteta. Iluzorno je nadati se u CG menadžment,
to su ljudi nesposobni čak i za sprske standarde što zvuči teško ali je tako. Mislim isto je sve manje više, detalji samo neki, finese splačina :)

Vrh