nikola92pg
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 06.01.2019.
- Pohvaljen
- 1.351
Kad bi birali 10 najvažnijih budućih i sadašnjih projekata u CG osim auto puta Bar - Boljare, Porto Novi, Luštica bay, put PG - NK, koji je vaš izbor?
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=749807#p749807:2pjl44zc je napisao(la):Earthmoving » Суб Јун 20, 2020 4:16 pm[/url]":2pjl44zc]hehe, al UNESKU, gde bas njima, pa UN je kao globalisticka organizacija deo tog tima, to je kao kad bi covek prijavio lopova policajcu za koga taj lopov radi. Evo pre neki dan pitah svog kuma ciji je otac Niksicanin, kako i kad se desilo da su njihovi Starohercegovci postali Crnogorci? Ali dobro, i ja sam iz Jugoslovena posta Srbin, a da niko ne ume da mi objasni sta znavi sama ta rec srbin (skoro gledajuci Vaska Eftova na YT mi sinu da ima veze i sa njihovom recju SoRaBotnik, saradnik, sto je u skladu sa drugim tumacenjima service, Ser gde predstavlja neki vid usluge, mozda vojni saradnici i sl, ali i dalje je objasnjenje nategnuto). Reci zaista nekada mogu biti izvor podele, kao sto je kod nas slucaj. Doduse nekako nam ne smeta da se medjusobno delimo sto se jedan zove Pera a drugi Zika, ali cesto ume da smeta kada se grupe dele imenima, i to magovi poznavaoci sistema, koriste za manipulaciju. Za mene je i dalje otvoreno pitanje da li bi se odrekao srbskog imena ako je ono prepreka za jedinstvo celog naseg roda, kao sto se to pokusalo sa imenom jugoslavija, ja to ime posmatram u toj funkciji (plus naravno neka vera da smo mi Sloveni, mada kod Slovena dominira R1a haplogrupa, a kod nas I2, razliku koju niko do sad nije adekvatno objasnio. Iako je jezik isti). Ukratko, htedoh reci da CG tu nije nikakav izuzetak, istorija se menja i frabrikuje svaki dan ui svuda, sta vise postoji i uverenje da se na mnogo dubljem nivou, iz sadasnjosti menja ne samo buducnost, no i unazad proslost, istorija, kao prirodni zakon.