Kurogane1 » Čet Feb 27, 2020 11:02 pm[/url]":1do1oo7m]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=712267#p712267:1do1oo7m je napisao(la):
branik » Čet Feb 27, 2020 10:34 am[/url]":1do1oo7m]Možda je u Srbiji rađeno više na autoputevima. Ali, upadljivo je da CG intezivno radi na sređivanju svojih magistralnih puteva, s obzirom na veličinu zemlje. U Srbiji je tek nekoliko pravaca rehabilitovano zamenom asfalta, uređenjem kosina, odvoda kišnice i signalizacije. Nikako se ne bi smeli zanemarivati i oni, na račun ap.
U Crnoj Gori se sredjuju magistralni putevi jer autoputeva nema i po tome smo jedinstveni u Evropi.
Ne može se sredjivati nešto čega nema.
Izgradnja prve dionice autoputa se pretvorila u tragikomediju sa zaboravljenim petljama,zaboravljenim odvodima sa atmosfersku kanalizaciju iznad svega genijalan kredit vezan za US dolar koji nas sad vec kosta desetine miliona eura vise a da ne pricam da protice sedma godina od zvanicnig pocetka radova na dionici a kraj i pustanje u saobracaj jos niko iz vlasti nije glasno izgovorio i odredio datum ali neka,bitno je da se gradi pa ce se nekada zavrsiti.
I onda cujem komentare da se nije pocelo sa izgradnjom dionice Preljina Pozega pa mi je to kad vidim kako ide kod nas pomalo smijesno iskreno.
Kad cujem pojedine ljude iz Srbije ispada kao da su oko njih sve same Švajcarske a Srbija najgore mjesto na planeti,samo sam u tom smislu reagovao jer prosto se sa time ne slazem.
Ma sta mi mislili o vladama u Srbiji u poslednjim godinama ovaj period ce kad je u pitanju izgradnja puteva biti upamcen kao zlatno doba Srbije svidjalo se to nama ili ne.