Ambassador
Advanced
Quo usque tandem abutere, Catilina, patientia nostra? Quam diu etiam furor iste tuus nos eludet? Quem ad finem sese effrenata iactabit audacia?
Marcus Tullius Cicero (106 – 43 BC)
Izgradnja crkve na Adi Ciganliji
Odbornici Skupštine grada usvojili odluku da se izradi novi plan detaljene regulacije kompleksa Ada Ciganlija
Link: http://www.politika.co.yu/rubrike/Beograd/Izgradnja-crkve-na-Adi-Ciganliji.lt.html
PA OVO JE STVARNO PREVRIŠILO SVAKU MERU!
Dokle će se SPC ponašati kao apsolutni vladar svega u Srbiji i dokle će uništavati svaki komad Beograda?!
Crkva sv. Marka nema freske, a oni hiće više i više da grade, i to na Adi?! Hoće da grade crkvu na Adi?!?! Grade, grade i grade?! GDE ĆE IM DUŠA?! Zar nisu čuli da je pohlepnost greh?!
Povodom ovoga mora da se pokrene neka akcija!
* Toliko sam se iznervirao, da ne mogu da stavim ni smajlije ni ništa više da napišem, pisaću još malo kasnije kad se smirim...
Marcus Tullius Cicero (106 – 43 BC)
Izgradnja crkve na Adi Ciganliji
Odbornici Skupštine grada usvojili odluku da se izradi novi plan detaljene regulacije kompleksa Ada Ciganlija
Izvor: PolitikaOsim izgradnje marine u Čukaričkom rukavcu i novih kompleksa otvorenih sportskih terena, postoji inicijativa da na Adi Ciganliji bude podignuta i mala crkva posvećena svetom Nikoli, najavio je Đorđe Bobić, gradski arhitekta, na jučerašnjoj sednici Skupštine grada.
– Ovaj predlog dali su Srpska pravoslavna crkva i sam patrijarh Pavle. Na kojoj će lokaciji crkva biti tačno podignuta tek treba da procene urbanisti – rekao je Bobić.
Odbornici Skupštine grada usvojili su odluku da se izradi plan detaljne regulacije kompleksa Ada Ciganlija, kao i dela područja opština Novi Beograd i Čukarica.
(...)
I. Albunović
[objavljeno: 01/03/2008]
Link: http://www.politika.co.yu/rubrike/Beograd/Izgradnja-crkve-na-Adi-Ciganliji.lt.html
PA OVO JE STVARNO PREVRIŠILO SVAKU MERU!
Dokle će se SPC ponašati kao apsolutni vladar svega u Srbiji i dokle će uništavati svaki komad Beograda?!
Crkva sv. Marka nema freske, a oni hiće više i više da grade, i to na Adi?! Hoće da grade crkvu na Adi?!?! Grade, grade i grade?! GDE ĆE IM DUŠA?! Zar nisu čuli da je pohlepnost greh?!
Povodom ovoga mora da se pokrene neka akcija!
* Toliko sam se iznervirao, da ne mogu da stavim ni smajlije ni ništa više da napišem, pisaću još malo kasnije kad se smirim...