Šta je novo?

Crkva na Adi - Quo usque tandem?

Ja nemam nista protiv neke kapelice u nekom interesantnom obliku na Adi. Sto da ne. Ako se uklopi u ambijent i ako deluje zanimljivo, nikome nije na odmet. Ali ako opet krenu da grade neki HRAM sa lukovima i ludnicama i zvonicima, tu bi stvarno prvo trebalo da se koncentrisu na zavrsenje HRAMA na Vracaru i druge objekte, naravno, tamo gde im je mesto!

Uostalom, kako uopste i planiraju nove objekte kada su Hram Sv. Save, Crkva Sv. Marka, kao i mnoge druge zapocete pa ostavljene?

Nenad":36j0x5vc je napisao(la):
...
Uostalom, kako uopste i planiraju nove objekte kada su Hram Sv. Save, Crkva Sv. Marka, kao i mnoge druge zapocete pa ostavljene?
Pa zato sto su jezivo bahati! Nemaju para nista zivo da zavrse sto su poceli da grade ali zato mogu da grade ladje i ostale gluposti na Adi. Za koga!? Ko ce tu da svraca? :bash:

jel ste vi videli kako izgleda ta crkva?
kad sam cuo prvi put da ce se graditi,ideja mi se nije dopala,al kad sam video neke planove mislim da ce biti potpuno OK

Mogu da podelim misljenje sa tobom iako sam protiv gradjena verskih objekata na mestima gde im realno nije mesto ali ako ce to znaciti da ce nasa crkva u arhitektonskom pogledu napraviti iskorak onda mogu da podrzim takav predlog.

crkva, u bilo kakvom gradjevinskom obliku, na adi nema sta da trazi :o

alexandernbg":gxwxqfrf je napisao(la):
jel ste vi videli kako izgleda ta crkva?
kad sam cuo prvi put da ce se graditi,ideja mi se nije dopala,al kad sam video neke planove mislim da ce biti potpuno OK
Da li mozes da okacis te planove na forumu? I koji je tacno planirani polozaj te crkve na Adi?

Crkva kao idealna turisticka ponuda Beograda i Ade...da li oni sebe slusaju sta pricaju!?!?!?!
Jadno, jadno...sve se pretvorilo u novac, kao i SPC...uzas...

Da pokrenemo neku inicijativu NE CRKVU NA ADI :D

Sva ova pitanja su ocigledna,ako jedni pobede postavice crkvu,ako drugi pobede oni nece.Zao mi je ali takva je situacija da je to bolno ocigledno.Sta cemo kad nam je takva zemlja :)

Već vidim bahate popove kako uz podršku patrijarha Pavla posle mesec dana od početka gradnje crkve traže da se na adi zabrani nudizam a oni koji hoće da se okupaju u "SVETOJ ADICI!!!!!" da budu obučeni!!!
Jao!

Mogli bi i na vrhu avalskog tornja da razapnu Isusa!!! :rolleyes:

Nadam se da nece doci do ovoga...Jer nisam cuo gluplju ideju za zivota(bar kod nas)

Vrh