gamblerNBG
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 10.07.2019.
- Pohvaljen
- 3.251
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=900765#p900765:2t1doh9z je napisao(la):shadestudio » Ned Nov 21, 2021 7:42 pm[/url]":2t1doh9z]A onda sam pogresio. 95% novca u nekretninama je od kriminala. Radimo za 300 evra u fabrici svi, to sam zaboravio kad sam pisao prethodni post.
Svi smo kriminalci sto smo kupili nesto zadnjih pet godina, nisam ni znao da sam kriminalac dok nisam video te argumente sa izvorima informacija.
Opet, ne znam kako bih objasnio najezdu CASH kupaca. Za kredite mi je jasno, treba ti 30ak hiljada evra i bar 600 eur plata da bi bio kreditno sposoban da kupis stan od 50ak kvadrata. Odakle odjednom toliko CASH kupaca? Od 2017 na ovamo?
Kazu neko je dobio nasledstvo, bilo je toga i pre i prodaje zemlje u crnoj gori itd, pa opet nije bio ovakav balon i ovoliko kupovine u CASH-u. Niko ne kaze da je apsolutno svako ko je kupio stan kriminalac. Ali ovako se se stice da svi u bg rade 2500+ i stede ko da je sudnji dan.
p.s.Izvinjavam se sto stalno pisem velikim slovima CASH , al izgleda da ljudi ne kapiraju sta je ovde sumnjivo. Dakle da, da CASH... 68% kes kupaca prema rgz.