Šta je novo?

Cene nekretnina

Da podelim info jedan 😉
Moja kasirka iz prodavnice u koju idem skoro svakodnevno već 9god i svakodnevno od tada pričam sa njom.
Dobija 15 stanova, to jest neke je već dobila, nešto u kešu(pa ce kupiti). Prodala valjda neki svoj plac.
Nastaviće da radi svakako, kaže mrzi mene i firmu da drzim, drzala sam je i imala puno zaposlenih, ali nervoza je to.
Meni je ovde ok.
Eto čisto da podelim jer smo dosta i na ovoj temi spominjali kasirke.
Razmišljanje čime bi se bavio da istinski ne moras da živiš od svog rada je jedno od najčešćih filozofskih razmišljanja svakog čoveka. Ono što je zajedničko gotovo svakom je da bi izabrali meki hobi i od njega napravili posao. Tako bi neko otvorio bar/restoran, neko bi osnovao umetničku galeriju, a neko svoju cvećaru, knjižaru ili neki modni/dizajn studio. Međutim, gospođa koja sedi na najmanje par miliona i radi kao kasirka jer nema drugu ideju, je apsolutni pobednik!

Razmišljanje čime bi se bavio da istinski ne moras da živiš od svog rada je jedno od najčešćih filozofskih razmišljanja svakog čoveka. Ono što je zajedničko gotovo svakom je da bi izabrali meki hobi i od njega napravili posao. Tako bi neko otvorio bar/restoran, neko bi osnovao umetničku galeriju, a neko svoju cvećaru, knjižaru ili neki modni/dizajn studio. Međutim, gospođa koja sedi na najmanje par miliona i radi kao kasirka jer nema drugu ideju, je apsolutni pobednik!
Znam da kod privatnika kasirke nemaju ni stolicu da sednu a puš pauza 2 x 10 min. Uvek fali ljudi..pa nije samo kasirka.
Izabrati to kao "hobi" a živeti od rente je ......ako kolega lazeš za druge pa koliko lažeš za sebe ?
Čemu ova smejurija ...???

Ljudi..neko dobija 15 stanova ...
Pretera ga čoveče ...baš pretera....
Ko si ti ustvari Filip 01 ?

Baš si fasciniran Crnom Gorom, kad moraš ovde da nas informišeš svako malo o njihovim poglavljima.

Ti li si Ivice!?

Screenshot_20251214_130638.jpg

U pravu je bio Toma Nikolic. Stvarno cemo biti crna rupa u Evropi.
Ode Crna Gora u EU:

P3ro ti si ekspert za uticaj Crne Gore i motacnica na cene nekretnina u BG. Daj podeli neko otvaranje motacnice. Sto samo zatavaranja motacnica delis ovde mozda se ne jedna ne otvara pa ce da padnu cene nekretnina u Bg?

Poslednja izmena:
Vrtoglavi pad cena na Zlatiboru zbog izgradnje aerodroma ...koji je u završnoj fazi. Buka pri sletanju i poletanju isušila jezero ....

Dok sam se skucavao, imao sam priliku da u nekoliko godina zivim na vise dosta solidnih lokacija, pre svega na NBG, uglavnom privremeno. Poslednja decenija. U skoro 50% njih je u ulazu bio bar jedan stan, uzgaivacnica ili magacin marihuane i slicnih THC proizvoda poput onih gumenih medvedica. Ne trude se previse da se ne prepoznaju. Ja sam pod utiskom da se jovanjica prebacila u stanove. Stanje u drustvu, i poverenje u organe reda : "bolje cuti i trpi i pusti da privredjuje nego da prijavim pa da policija drukne narkomanu da me ovaj ispuca po kolenima". Dva ovakva mesta jos uvek rade nesmetano, siguran sam 99%. Takodje u jednoj garazi u susednom ulazu tadasnjeg boravista otkriven arsenal naoruzanja verovatno konkurentskog klana od onog kojem pripada nasa policija pa su upali i napravili raciju. Ovolika koincidencija me pretvara u paranoika. Sada u okolini svog stana nemam ekstreme ovog tipa ali sam utiska da sam imao dosta srece.

Vrh