Šta je novo?

Cene nekretnina

Ovako nešto kad sam ja gledao (2022-2023) koštalo je oko 135k EUR.

Pritom taj koji sam ja gledao je bio u boljem stanju od ovoga.

Vidi ove uglove

Tipicna nadogradnja sa Karaburme, pise - samo za kesh kupce :) Verujem da zgrada lici na pecurku. E sad, ko ce da istrese ovoliko para u keshu, za ovako nesto?

Tipicna nadogradnja sa Karaburme, pise - samo za kesh kupce :) Verujem da zgrada lici na pecurku. E sad, ko ce da istrese ovoliko para u keshu, za ovako nesto?

To se i ja uvek pitam kad vidim ovakve stanove. Ali nekako ipak odu ja mislim, jer vidim da nestaju sa oglasa vremenom.

Ko zna o cemu se tu radi i kako odu ti stanovi, da imam te pare na gomili, pre bih uzeo kredit jos 30ak hiljada i uzo ovaj iz drugog oglasa - Svetao - pogled na blokove. Nijde veze.

Ko zna o cemu se tu radi i kako odu ti stanovi, da imam te pare na gomili, pre bih uzeo kredit jos 30ak hiljada i uzo ovaj iz drugog oglasa - Svetao - pogled na blokove. Nijde veze.
Meni nije jasno da li je to uopste legalno u smislu transakcije i koji ce notar to da overi. Dobro de, sad posle ovog uvodjenja u katastar (satro legalizacije a u stvari fora za pljackanje) ce moci da se prometuje legalno, ali opet .. kupis nesto sa cime posle ne mozes da radis nista.

Btw, nacuh da komercijalne banke nece da prihvate hipoteku na satro legalizovane objekte, sto je i logicno.

Ne da je dobra stvar nego odlicna. Kad cujem da ne moze na kredit odmah mi je nesto sumljivo
Jedino ne mogu da te sacuvaju od investitora kod zgrade u izgradnji koji pobegne sa svalerkom na Bahame nakon 80% gradnje, ali nadam se da se to ne desava (iskreno nisam cuo, i nadam se da je tako).

Vrh