Šta je novo?

Cene nekretnina

Menjaju i klimu, seju oblake.
:) To ne moze da funkcionise tamo. Moze da se napravi lokalni pljusak kada se steknu uslovi ali da se promeni klima tesko. Samo treba gledati na koju stranu duva vetar.

Svakako treba otići videti futuristički grad pa onda zaključiti.
Meni je futuristicki cekic u glavu bio kada sam isao u Kinu.

A u hajpu su od kada sam se ja rodio 😉
Da ... Bice toga dok ima nafte, a ima ...

BW Alegra: trosoban stan već od 3.676 €/m² + pdv!
Harmonija modernog života i istorije čeka na vas!
Uz specijalan plan otplate na 7 rata bez kamate, živite uz:
👨‍👩‍👧‍👦
Koncept zgrade je osmišljen tako da sreća i praktičnost porodičnog života budu na prvom mestu.
🎓
Dva vrtića i dvojezična osnovna škola obezbeđuju vrhunske uslove za obrazovanje najmlađih komšija.
🏊‍♂️
Budući sportski centar sa bazenom, teretanom, spa zonom, kafićem i programima za decu brine o zdravom, aktivnom životu svih generacija.

:) To ne moze da funkcionise tamo. Moze da se napravi lokalni pljusak kada se steknu uslovi ali da se promeni klima tesko. Samo treba gledati na koju stranu duva vetar.

Meni je futuristicki cekic u glavu bio kada sam isao u Kinu.

Da ... Bice toga dok ima nafte, a ima ...
Preorjentisali su se oni na vreme. Turizam, zdravstvena nega, najnovije tehnologije, dovodjenje stranih firmi itd...

Singapur je napravio tako bum, dobrom politikom i postao jedan od svetskih centara sveta.

Za Kinu sam čuo, ali nisam video uživo, to ću sledeće godine, do tada neću realno ni kupovati.

Ovde u Dubajiu ima i dosta naših, a pogotovo mojih prijatelja, a to mi je uvek jedan od pluseva.

Preorjentisali su se oni na vreme. Turizam, zdravstvena nega, najnovije tehnologije, dovodjenje stranih firmi itd...
Sve to funkcionise dok je zestoko subvencionisano. Ukini subvencije pa da vidis kako se raspada.

Singapur je napravio tako bum, dobrom politikom i postao jedan od svetskih centara sveta.
Singapur je lokaciski na izuzetnom mestu, bukvalno cvoriste trgovine. Ne moze da se poredi jednostavno 1-1

Za Kinu sam čuo, ali nisam video uživo, to ću sledeće godine, do tada neću realno ni kupovati.
Kad vidis Kinu sve ostalo ce ti biti ... tja :)

BW Alegra: trosoban stan već od 3.676 €/m² + pdv!
Harmonija modernog života i istorije čeka na vas!
Uz specijalan plan otplate na 7 rata bez kamate, živite uz:
👨‍👩‍👧‍👦
Koncept zgrade je osmišljen tako da sreća i praktičnost porodičnog života budu na prvom mestu.
🎓
Dva vrtića i dvojezična osnovna škola obezbeđuju vrhunske uslove za obrazovanje najmlađih komšija.
🏊‍♂️
Budući sportski centar sa bazenom, teretanom, spa zonom, kafićem i programima za decu brine o zdravom, aktivnom životu svih generacija.
Postao BW jeftiniji od novogradnje u Vojvodjanskoj na NBG.

Najjače što ima neka devojka u grupi za Bnv koja postuje slike iz svog stana, izgleda da je prošla ko bosa po trnju. Sad vidim, popravili joj kao plakar i ostavili rupčage iznutra... To izgleda lutrija prava, platiš pa šta ti naiđe.

Najjače što ima neka devojka u grupi za Bnv koja postuje slike iz svog stana, izgleda da je prošla ko bosa po trnju. Sad vidim, popravili joj kao plakar i ostavili rupčage iznutra... To izgleda lutrija prava, platiš pa šta ti naiđe.
Lutrija je uvek sa majstorima bez nadzora, evo kaze mi devojka covek platio 500k renoviranje stana i posle 6 meseci prsla cev podnog grejanja, dizi pod i sredjuj ispocetka.

Jedino ako znas majstore ili imas dobar odnos sa izvodjacima mozda ispadne bez problema ako nema nadzora :D

Vidim danas izašli podaci za prosečne zarade za septembar: neto porasla na 109 147 (920 evra otprilike).

Očekujem sutra, prekosutra da ažuriraju novoodobrene kredite. Verujem da će biti još jedan rekodni mesec.

43 kvadrata čistog horora za 133.500 evra
Zašto mi niko ranije nije rekao da se rančevi prokletih po Senjaku sada opisuju kao: "U stan se ulazi iz zajedničkog dvorišta sa lepo održavanom baštom"

Koliko ovaj stan može da vredi ako se dobro renovira?
Računam 1000eur/m2, znači ispalo bi 4100eur/m2.
Ne znam, eto Senjak je u pitanju, to znam da je prestiž u Beogradu i dobra lokacija.

Lutrija je uvek sa majstorima bez nadzora, evo kaze mi devojka covek platio 500k renoviranje stana i posle 6 meseci prsla cev podnog grejanja, dizi pod i sredjuj ispocetka.

Jedino ako znas majstore ili imas dobar odnos sa izvodjacima mozda ispadne bez problema ako nema nadzora :D
za 500k eur se kupi celokupan sredjen stan, kakvo je to renoviranje?

Vrh