super.operater
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 13.05.2025.
- Pohvaljen
- 3.117
Isao bih ali se bojim da da cu da kupimJel ide neku u cetvrtak na Prodajni dan?
Pogledajte prilog 259284
Isao bih ali se bojim da da cu da kupimJel ide neku u cetvrtak na Prodajni dan?
Pogledajte prilog 259284
Pa normalno, poredis totalno dva razlicita sistema. Moze i u NL isto kao kod nas, samo ce da te kosta 50x vise a ovde ti je za dzabe (maltene)Vi se smejete ali ono je istine. Isto i u NL. Zato ja pola posla obavim u Srbiji. Lakše i brže. Sva dijagnostika u Srbiji i onda ako treba dalje onda u NL da preskočiš čekanje. Na svu sreću ništa još nije trebalo dalje. Tako da za sad Srbija je po tom pitanju super.
ne moze nazalost. Moras imati uput. I da si milioner. Nema. Cekaj kod dr.Pa normalno, poredis totalno dva razlicita sistema. Moze i u NL isto kao kod nas, samo ce da te kosta 50x vise a ovde ti je za dzabe (maltene)
Ja i dalje ne vidim nikog da se doseljava u Srbiji iz te EU.Vi se smejete ali ono je istine. Isto i u NL. Zato ja pola posla obavim u Srbiji. Lakše i brže. Sva dijagnostika u Srbiji i onda ako treba dalje onda u NL da preskočiš čekanje. Na svu sreću ništa još nije trebalo dalje. Tako da za sad Srbija je po tom pitanju super.
Da se vratimo temi jer možemo da se složimo da se ne slažemo po tim pitanjima.
Za endokrinologa? Može, samo bude 180-200 evra, bez uputa, po ZBC-ovima (privatne klinike).ne moze nazalost. Moras imati uput. I da si milioner. Nema. Cekaj kod dr.
Hoces da kazes da u NL ne moze nista za pare? Predjes u Nemacku ili Francusku i odes u bilo koju privatnu kliniku, jeste da ce racun da bude debeo ali ne cekas nista.ne moze nazalost. Moras imati uput. I da si milioner. Nema. Cekaj kod dr.
Za đabe čekaš 6 meseci...a realno 100 evra i dobiješ magnetnu odmah kod privatnika....ili se lažemo.Pa normalno, poredis totalno dva razlicita sistema. Moze i u NL isto kao kod nas, samo ce da te kosta 50x vise a ovde ti je za dzabe (maltene)
Ili sednem na avion i uradim sve u Srbiji. Em jeftinije em pomognem otadzbini em lakse zbog jezika.Hoces da kazes da u NL ne moze nista za pare? Predjes u Nemacku ili Francusku i odes u bilo koju privatnu kliniku, jeste da ce racun da bude debeo ali ne cekas nista.
Mislio sma jeftinije nego u NL, ne verujem da je magnet tamo 100e. Samo radni sat onog sto treba da tumaci magnet je najmanje 100eZa đabe čekaš 6 meseci...a realno 100 evra i dobiješ magnetnu odmah kod privatnika....ili se lažemo.
Kao i svi (pre)posteni gastarbajteri, usprut sredis zube, odradis frizera, malo estetske hirurgije, ... top pricaIli sednem na avion i uradim sve u Srbiji. Em jeftinije em pomognem otadzbini em lakse zbog jezika.
MOgu oni da planiraju sta hoce ali tamo ce za 10 godina opusteno da bude 50C 150 dana godisnje. Ne bih ja nesto sipao pare u lokaciju koja funkcionse na hajpuAko se ovaj plan ostvari, odoše cene u Dubajiu up![]()
![]()
![]()
Vlazni snovi arapa, dok se klima ne promeni nema od te pustinje nista. Cirka jedno 10 000 godina (minimum). Sve ostalo je mnogo lepo pump&dump poslovanje i hvatanje "investitora"Ja prvi podržavam istraživanje tehnologija za zaustavljanje širenja pustinja, pa i za njihovu rehbilitaciju u plodno zemljište. Ali znajući te arape, biće mnogo pompe, mnogo bačenih para, mnogo bogaćenja i nešto malo radova i još manje efektnog učinka i rezultata.
Moze da bude da je istekao a moze da bude i da je povucenPogledajte prilog 259302
Da li ovo moze da znaci da je istekao oglas na HO?
Sledece dve nedelje su kljucneOdlučujući dani su pred nama, rafinerija prestala sa radom, goriva će na kraju biti ali po kojoj ceni? Da li će nafta koštati između 270 i 300 dinara po litri kako najavljuju? Da li će cene hrane i struje skočiti za 50% ? Da li će se cena kvadrata odupirati svim poskupljenjima? Da li je sada vreme za kupovinu stana sa parketom?
Ili istekao ili prodato pa obrisan oglasPogledajte prilog 259302
Da li ovo moze da znaci da je istekao oglas na HO?
Menjaju i klimu, seju oblake.MOgu oni da planiraju sta hoce ali tamo ce za 10 godina opusteno da bude 50C 150 dana godisnje. Ne bih ja nesto sipao pare u lokaciju koja funkcionse na hajpu
The Line je Saudijska Arabija ne UAE!Planiraju oni svasta u UAE, pa ne ispadne nista.
Npr The Line projekat