Šta je novo?

Cene nekretnina

Sledeci termin za endokrinologa. Sutra otidji i plati 50e i kraj price.
Pa super, znaci zdravstvo ne postoji ali ga placamo.
Sudstvo i policija postoje ali samo za obicnog coveka, za kriminalce tu su zalbe i nanogice ili novcane kazne.
Katastar postoji ali ako ne podmazes ima da im stojis u fioci 10 godina.
Mediji postoje ali su 98% rezimski i idu ka tome da postanu 100% rezimski.

Sve funkcionise.

Pa super, znaci zdravstvo ne postoji ali ga placamo.
Sudstvo i policija postoje ali samo za obicnog coveka, za kriminalce tu su zalbe i nanogice ili novcane kazne.
Katastar postoji ali ako ne podmazes ima da im stojis u fioci 10 godina.
Mediji postoje ali su 98% rezimski i idu ka tome da postanu 100% rezimski.

Sve funkcionise.
U principu je u pravu. Za 98% ćaci porodica koji žive na konto ove vlasti sve funkcioniše, njegovima je sve potaman. Svi ostali jbg, neka se snadju, 8000din dnevnica u šatoru pa ti vidi, to ni u 'olandije nema.

Da se vratimo temi jer možemo da se složimo da se ne slažemo po tim pitanjima.

Dzaba da se vratis temi kada je tema povezana za ovim sto se ne slazemo. Prvo napravis temelj pa posle ugovaras boju krova
Pa po meni a i po vecini ljudi cene nekretnina su rasle i sad su svi postali mnogo bogatiji pogotovo Beogradjani. Sto je jos jedan od razloga zasto mogu biti samo srecni i zadovoljni vise nego provincija. Proda stan u BG, kupi isti ili veci u provinciji i jos zivi ko lord do smrti.

Pa po meni a i po vecini ljudi cene nekretnina su rasle i sad su svi postali mnogo bogatiji pogotovo Beogradjani. Sto je jos jedan od razloga zasto mogu biti samo srecni i zadovoljni vise nego provincija. Proda stan u BG, kupi isti ili veci u provinciji i jos zivi ko lord do smrti.
Skoro ali ne sasvim. 80% akumuliranog bogatstva je posledica kriminala - drzavnog, para drzavnog, utaje poreza, ... sve caci biznis.

Skoro ali ne sasvim. 80% akumuliranog bogatstva je posledica kriminala - drzavnog, para drzavnog, utaje poreza, ... sve caci biznis.
E pa pretera ga ali baš! Pa šta ima penzioner koji je stekao stan od 70kvm i sad mu vredi 300k s tenderima? Daj preterujete.
On taj stan proda kupi u Apatinu za 70k i ima 200 da troši na život ili dopunu penzije!

E pa pretera ga ali baš! Pa šta ima penzioner koji je stekao stan od 70kvm i sad mu vredi 300k s tenderima? Daj preterujete.
On taj stan proda kupi u Apatinu za 70k i ima 200 da troši na život ili dopunu penzije!
Ostavio sam 20% za one koji posteno rade i penzionere. Drugo taj penzioner ne prodaje stan dok je ziv to se veoma retko desava. Trece, ti penzioneri su takodje opljackali drzavu odnosno stambeni fond onda kada je pusteno da se stanovi bez bilo kakvog kriterijuma odkupljuju za 3 marke...

Mozda je 80% konzervativna procena :)

Penzioner je u onih drugih 20.
Zanči po tebi 80% kupovina nekretnina su iz nameštenih tendera?!
Evo ja znam za 5 kupovina koje nemaju veze ni sa državom ni sa nameštenim tenderima. Jel i to ide u 20%?
Ja bi rekao da je obrnuto 20% pod kriminal (mada i to je naduvano) i ostalo sve legalno od normalnih ljudi.
Jel bi ti i mene svrstao u kriminalce?

Drugarov ćale je to njima govorio čitav život(svojoj porodici, ženi i deci).
Ima da prodam jedan nasledjeni stan i odem na Cubu da živim, a vama ostavljam ostalo i svi zadovoljni.
Na kraju nikad nije to uradio iako je verovatno trebao, nije imao dan radnog staža, nasledstvo.

Drugarov ćale je to njima govorio čitav život(svojoj porodici, ženi i deci).
Ima da prodam jedan nasledjeni stan i odem na Cubu da živim, a vama ostavljam ostalo i svi zadovoljni.
Na kraju nikad nije to uradio iako je verovatno trebao, nije imao dan radnog staža, nasledstvo.
Pametan čovek i trebao je!

Jel ide neku u cetvrtak na Prodajni dan?
1764076387600.png

Sledeci termin za endokrinologa. Sutra otidji i plati 50e i kraj price.
Ne samo to, nego možeš da izbereš proverenog stručnjaka, i ako joj, ne daj bože, nešto ozbiljno fali taj doktor će nastaviti lečenje u državnoj bolnici jako brzo. U Švedskoj ćeš da čekaš u najboljem slučaju dva, tri meseca prvi kontakt i to sa random likom, a ako ciljaš nekog određenog doktora onda i mnogo duže. Nema prečice za 50 evra.

Vrh