Šta je novo?

Cene nekretnina

Kao nezvanicki povremeni hronolog teme, ostavicu mali trag u vremenu, mozda potpuno beskoristan, no nadam se, citaocu donekle zabavan.

Danasnji dan je protekao dinamicno i uzbudljivo.
Bilo je tu raznih logickih bravura ali i nategnutih pokusaja dokazivanja poente.

U sustini glavne debate su se vodile oko sledecih tema:
- Da li je Istok (BRICS) konacno prevladao Zapadom (G7, mada bi uskoro opet mogla biti i G8 sa ponovnim ukljucenje - gle cuda - Rusije u istu)
- Crtice iz studentskog zivota pojedinih clanova, sa ponekim pikantnim detaljima
- U Temisvaru je dobro gorivo... i jos ponesto
- Ko stedi, ima za kvadrate
- Upravljanje ljudima za pocetnike
- Imovinske karte rodbine pojedinih clanova
- Osnove o metodologijama i utvredjivanjima migracijama, vrstama istih i daljim tendencijama u tom domenu
- Sazeta povijest istoka, 4000 godina submlimirano u dve recenice.
- Sazeta povijest zapada, za isti period, sublimirano ovaj put u jednoj recenici.
- Na spisak knjiga za citanje dodati "Why Nations Fail", moze biti zanimljivo stivo
- Sale/Ivan/Perica i dalje zabrinuti za buducnost nacije, ali onako duboko, drzavnicki, ocinski
- Neke gluposti o nekretninama, ROI, investicijama, krajnje dosacdni offtopic

Imas li komentar na moje pitanje za omeksivac, ovo mi izgleda kao pravo mesto za to ?

Pade mi jos nesto na pamet, ima dobra serija o Dzingis Kanu na History canalu.
A nije losa ni ona Savrsena vecera na Novoj, danas su u Bgdu, mozda bude nesto i o zgradama, eto veze sa temom...

Neće da se ukine internet već se to radilo i u Turskoj, ugase se samo socijalne mreže zbog širenja vesti. I onda država odradi svoj posao u 3 dana da ne bude ovako godinu dana mučenja. Kod Sultana se to redovno dešavalo ali i sve je efikasno uradio. To sada sve države primenjuju gde se revolucija dešava.
Inače običan internet za vesti i slanje mailova radi normalno. Samo znači X, instagrami, FB i ostalo... Mislim da ni forume nisu dirali, ali nisam toliko pratio.
Pa da, da ostane samo tvoj informer. Neka, neka gase tebi internet, ionako ti je dovoljno ispran mozak, a čak i ne živiš ovde. Kad budeš došao ovde, kada budeš doveo svoju decu i kada svi zajedno srećno ovde živite i radite (nakon života i rada u uredjenoj zemlji) onda nam soli pamet o gašenju interneta i ekonomskom tigru. Do tada, nadam se da ćemo nekako ugasiti vas sa takvim stavom, da konačno prodišemo kao društvo.

Vrh