Šta je novo?

Cene nekretnina

ja kontam da za ljude koji su kao dzo, otisli tamo negde, i onda ne vide te stvari moze da bude cudno.
Hteo sam da potajno postanem admin ove grupe i dovedem red u naše redove, ali sad se selim i postaću još jedan Džo u grupi. Pričaću vam redovno kako mi je teško i da ne mrdate nigde!

Hteo sam da potajno postanem admin ove grupe i dovedem red u naše redove, ali sad se selim i postaću još jedan Džo u grupi. Pričaću vam redovno kako mi je teško i da ne mrdate nigde!

kontam za godiny dana, kada postanes suzy san, bices u fazonu, ne umete da cenite sta imate

Mislim da se ta priča vrti negde na informer/pink i tako nekim kredibilnim medijima jer sam sa ćaletom baš oko toga ušao u raspravu, kako treba da nam se ugasi internet i društvene mreže, istina je samo na tv-u, čak i svojim očima ne možeš da veruješ. Baš sam se pitao odakle mu to.

jel si uspeo caleta da konvertujes

Da li postoji mogucnost da se nekako on line preko katastra pogledaju oni podaci koji su objavljivani na cenenekretnina.rs, makar ne bilo tako pregledno?

pa jesi u pravu, to bi bio presedan. malo je sablja tu bila kao nesto, doduse iznudjeno.
ja kontam da za ljude koji su kao dzo, otisli tamo negde, i onda ne vide te stvari moze da bude cudno.

ja kako sam skonto dzo je izbego iz hrvatske, umesto da pogine za krajinu, a ovde nam soli pamet o srbiji. malo licimurstvo
Ja ne ginem za NIKOGA! I baš zbog revolucionarnog iskustva. Tzv Balvan revolucije smo i popušili. Kako god da je bolje bez rata i revolucije. Ljudi će sami da odu kao što odlaze naši s Kosova. Ja nisam protiv promene vlasti, ja sam protiv REVOLUCIJE!
Na izborima nek pobedi ko hoće i može. Lično mislim da ova vlast dobro generalno radi. I dalje mislim dok god nema rata, sankcija i dinar da je stabilan i ekonomija da radi da nema zime. Vi živite tamo imate drugačija iskustva.
Ja isto kao državljanin imam pravo glasa i na sledećim ću 100% da glasam iako do sad nisam evo već 17 godina.

Pa ja što vidim a bio sam pre 3 nedelje više bokadera nema i nema blokada. Sad su tamo gde treba d abudu ispred Skupštine i jedni i drugi. Sad još da umesto policija stoji između neka im dopusti da se tuku svako veče i ko god želi da se pegla nek ide tamo u ring i mir. Kako je bilo i kod Slobe. Ko je hteo ići da se pegla s policijom išao je dole i to je to. Šta sam ja na farmaciji na Kumodražu imao s tim? Ništa. Sad nisu dali ljudima da idu na vežbe na Kumodražu, na kraju sveta! Pa čak je sve koliko toliko normalno fukncionisalo na Kumodražu i za vreme bombardovanja ali samo su Blokaderi smislili da se mora obustaviti nastava. Genijalno stvarno.
Evo izbori su sad u Negotinu u nedelju. Ja predviđam studentskoj listi (blokaderskoj) max 15%.
Tržište će te demantovati BillHicks. Ali eto neka bude da ne vidim kako stvari stoje.
Ja želim da Srbija napreduje ali revolucija nije napredak.

Ja ne ginem za NIKOGA! I baš zbog revolucionarnog iskustva. Tzv Balvan revolucije smo i popušili. Kako god da je bolje bez rata i revolucije. Ljudi će sami da odu kao što odlaze naši s Kosova. Ja nisam protiv promene vlasti, ja sam protiv REVOLUCIJE!
Na izborima nek pobedi ko hoće i može. Lično mislim da ova vlast dobro generalno radi. I dalje mislim dok god nema rata, sankcija i dinar da je stabilan i ekonomija da radi da nema zime. Vi živite tamo imate drugačija iskustva.
Ja isto kao državljanin imam pravo glasa i na sledećim ću 100% da glasam iako do sad nisam evo već 17 godina.

kaze se

ni za koga

za ostalo sam si rekao sve.

pa ne mozes da vidis kako stvari stoje. ti si djole turista, nisi drzavljanin ove zemlje u praksi.
Isto imam glasačko pravo kao i ti. Glas nam isto vredi 1 kao 1. Kako me ti kategorišeš zakonski je nebitno! Plus imam i prava i obaveze iste kao i ti! I OBAVEZE! A to turisti nemaju.

Pa ja što vidim a bio sam pre 3 nedelje više bokadera nema i nema blokada.
Kako nema, neki ljudi imaju mentalnu blokadu evo vec 20 godina.

Sad su tamo gde treba d abudu ispred Skupštine i jedni i drugi.
Jedni traze pravednije drustvo a drugi brane gazdu za pare. Kako se to zove?

Sad još da umesto policija stoji između neka im dopusti da se tuku svako veče i ko god želi da se pegla nek ide tamo u ring i mir.
Kada bi se zaista policija sklonila od onog cacilenda bi ostala samo gomila odpada. Policija se tu kao pravi nevesta a u stvari sluzi da ako bude problem za caci ekipu uskoce po potrebi. 99% policije su tesko kriminalci kao i ovi na vlasti sto ih cuvaju. Samo sto to nicu ideoloski orjentisane grupe nego interesna klika.

Kako je bilo i kod Slobe. Ko je hteo ići da se pegla s policijom išao je dole i to je to. Šta sam ja na farmaciji na Kumodražu imao s tim? Ništa. Sad nisu dali ljudima da idu na vežbe na Kumodražu, na kraju sveta! Pa čak je sve koliko toliko normalno fukncionisalo na Kumodražu i za vreme bombardovanja ali samo su Blokaderi smislili da se mora obustaviti nastava. Genijalno stvarno.
Vidi care, da se oni ljudi nisu izborili da padne Sloba ne bi ti mogao9 ni preko granice da priviris a kamoli da se docepas Holandije, eventualno da se naguzis za putovnicu pa kao 'rvatski drzavljanin,. Zato treba vecno da im budes zahvalan (sto si mogao na miru da studiras dok se neko drugi borio za tvoju slobodu)

Evo izbori su sad u Negotinu u nedelju. Ja predviđam studentskoj listi (blokaderskoj) max 15%.
To nisu izbori nego igrokaz. Nema tu ni 's' od slobodnih izbora!

Ja želim da Srbija napreduje ali revolucija nije napredak.
Srbija od 2010 nazaduje po svim parametrima, odnosno napredak nije nikakav u odnosu na ono sto je trebalo da bude a sve zahvaljujuci kadrovskoj politici i kopletnoj caci ekipi na vlasti sumljivoh morala i upitne inteligencije. Ekipa koja trenutno vodi drzavu nema kognitivne sposobnosti ni da vodi jedno malo vece preduzece, ovo sve funkcionise na konto rasprodaje escajga i sitne kinte donacija.

Revolucija nema u sebi osobinu koja bi mogla da se vee za napredak ili stagnaciju, bitno je ono sto dolazi posle revolucije, a to u istoriji moze lepo da se vidi.

Isto imam glasačko pravo kao i ti. Glas nam isto vredi 1 kao 1. Kako me ti kategorišeš zakonski je nebitno! Plus imam i prava i obaveze iste kao i ti! I OBAVEZE! A to turisti nemaju.

niko nije rekao da nemas to. procitaj ponovo sta sam napisao, dosta je prosto.

ne mozes da vidis stvari jer si kao turista u praksi.

niko nije rekao da nemas to. procitaj ponovo sta sam napisao, dosta je prosto.

ne mozes da vidis stvari jer si kao turista u praksi.
U praksi možda i zato tražim šta meni odgovara. Dok mi to tako ovi nude ja sam zadovoljan. Blokaderi za godinu dana nisu uspeli NI JEDNU JEDINU tačku programa da napišu i kažu za šta su. Kako onda za njih da budem? Plus kad vidim u provinciji ko ih podržava to je jeza da te prođe... I oni su za švedske institucije:))) Isti samo s druge strane. ISTI! Ne menjaj ekipu koja dobro radi. Barem za mene ovi rade dobro. Sve što ja traži ovi ispunjavaju. Ako sruše dinar glasaću protiv njih. Ako avioni ne budu radili glasaću protiv. Za sad sve radi kao švajcarski sat. Čak većina usluga bolje nego u NL što sam već i pisao.

U praksi možda i zato tražim šta meni odgovara. Dok mi to tako ovi nude ja sam zadovoljan. Blokaderi za godinu dana nisu uspeli NI JEDNU JEDINU tačku programa da napišu i kažu za šta su. Kako onda za njih da budem? Plus kad vidim u provinciji ko ih podržava to je jeza da te prođe... I oni su za švedske institucije:))) Isti samo s druge strane. ISTI! Ne menjaj ekipu koja dobro radi. Barem za mene ovi rade dobro. Sve što ja traži ovi ispunjavaju. Ako sruše dinar glasaću protiv njih. Ako avioni ne budu radili glasaću protiv. Za sad sve radi kao švajcarski sat. Čak većina usluga bolje nego u NL što sam već i pisao.

to je ok. mi imamo suprotne vrednosti i to je to. svet tako funkcionise. trenutno deluje da je malo vise ljudi kao ti, u buducnosti ce biti manje. pa ce opet da se smenjuje i tako.

I u Srbiji je tako za 98% ljudi. Za izuzetke možda nije. Ja sve što vidim lično i kroz porodicu sve radi.
Uh bre djole... pa kako je tako za 98% ljudi kada od babe komsinica vec 5 godina ceka na operaciju a devojci ne mogu ni da kazu kada je sledeci slobodan termin za endokrinologa?
Funkcionisu stvari samo ako imas vezu ili platis, ali to nije funkcionisanje

Uh bre djole... pa kako je tako za 98% ljudi kada od babe komsinica vec 5 godina ceka na operaciju a devojci ne mogu ni da kazu kada je sledeci slobodan termin za endokrinologa?
Funkcionisu stvari samo ako imas vezu ili platis, ali to nije funkcionisanje
Sledeci termin za endokrinologa. Sutra otidji i plati 50e i kraj price.

Vrh