Šta je novo?

Cene nekretnina

43kvadrata starogradnja, kompletno renoviran dvosoban stan(realno srednji kvalitetan nivo radova, nije luks), zastakljena terasa sa ostavom, 1 sprat, dvostrano orjentisan, baš super mikrolokacija, ima parkinga koji se ne plaća, zelenila, pogled je na mornaricu to jest mogući NS na vodi.
U pitanju je Liman IV u NS-u. Uz stan se dobija i svoj box u podrumu i zgrada ima biciklanu i 2 lifta, dobro održavana.
Cena 159k, uskoro treba da izladje na oglasima.
Uz specijalni KOD Filip01 Beobuild se dobija popust od 3k eur(onu 1k sebe častim) 😉
U tih 43 kvm da li ulazi terasa, ili je cisto stambena povrsina ?

Šta je ovo, jbt!?! Na stranu što ovo nikakvom magijom ne može da dobije dozvolu, ali ko bi živeo u ovom staklenom terarijumu okuženom ljudima.
Vrlo verovatno da je kućica postojala od ranije, da li u formi kuće, radničke barake, ili čak magacina, ne znam.
Komunjare su posle 2. sv. rata masovno uvaljivale barake u dvorišta po centru Beograda i Zemuna, verovatno je tako nešto samo renovirano.

43kvadrata starogradnja, kompletno renoviran dvosoban stan(realno srednji kvalitetan nivo radova, nije luks), zastakljena terasa sa ostavom, 1 sprat, dvostrano orjentisan, baš super mikrolokacija, ima parkinga koji se ne plaća, zelenila, pogled je na mornaricu to jest mogući NS na vodi.
U pitanju je Liman IV u NS-u. Uz stan se dobija i svoj box u podrumu i zgrada ima biciklanu i 2 lifta, dobro održavana.
Uz specijalni KOD Filip01 Beobuild se dobija popust od 3k eur(onu 1k sebe častim) 😉
Realno baš mnogo za NS. Pa po ceni 4k imaš novogradnju BW i skoro sve na NBG i još povrat PDVa:)) Ako su to cene u NS super. Samo ja lično ne bi kupio NS za istu cenu kao BG i to super lokacije. Dobro za Novosađane. Eto ti penzija odmah. To prodaš i idućih 15 godina ne moraš da radiš ni dana:))

Srećno sa prodajom 🤞
Zar su tolike cene po NSu, nisam tamo pratila nekretnine 😅 može maltene Dorćol za tu cenu https://www.halooglasi.com/nekretni...-mike-alasa-uknjizen-park/5425646099321?kid=1
Drugar prodaje i ja mu želim sreću sa ovom cenom 😉 Uvek je voleo i cenio taj stan i lokaciju, što se da videti. Takodje je dosta dugo renovirao, tako da se sve vidi u njegovoj traženoj ceni 😉
U kuli pored ove i ovog stana imam drugog drugara koji prodaje stan već duže vreme i uvek podiže cenu nakon nekog vremena. Sada nije na oglasima jer je uzeo sam da renovira, da bi mogao dosta veću cenu da stavi.
E tu ti je otprilike 84m2(ne znam tačno), 185k , stan je izvornom stanju(ok sada ga renovira i cenu ce podici), 13-ti sprat sa odličnim pogledom.
Bukvalno vidimo primer, kule do kule, različite stanove i njihove cene koje traže ljudi(moji drugari, koji se druže).

Drugar prodaje i ja mu želim sreću sa ovom cenom 😉 Uvek je voleo i cenio taj stan i lokaciju, što se da videti. Takodje je dosta dugo renovirao, tako da se sve vidi u njegovoj traženoj ceni 😉
U kuli pored ove i ovog stana imam drugog drugara koji prodaje stan već duže vreme i uvek podiže cenu nakon nekog vremena. Sada nije na oglasima jer je uzeo sam da renovira, da bi mogao dosta veću cenu da stavi.
E tu ti je otprilike 84m2(ne znam tačno), 185k , stan je izvornom stanju(ok sada ga renovira i cenu ce podici), 13-ti sprat sa odličnim pogledom.
Bukvalno vidimo primer, kule do kule, različite stanove i njihove cene koje traže ljudi(moji drugari, koji se druže).
Realno lik je skroz najeo se i holandskih gljiva i naduvao se trave iz Jovanjice zajedno. Ali dobro. Moje mišljenje je da ga neće nikad prodati za 4k po kvm. Ali ne znam ja NS toliko. Svejedno glavni grad super lokacije ista cena kao NS starogradnja.
A još najbolje ovaj drug na 13spratu... Tu su oni stari liftovi iz doba SFRJ, par nepar... Pa kad nestane struje imaš besplatan kardio trening. U svakom slučaju zlatno doba kod oba drugara ali kod prvog je definitivno Zlatno + Pink i Happy na kub:)
Baš nas obaveštavaj. Po meni 120k ako dobije ili 125 nek skače od sreće.

Realno lik je skroz najeo se i holandskih gljiva i naduvao se trave iz Jovanjice zajedno. Ali dobro. Moje mišljenje je da ga neće nikad prodati za 4k po kvm. Ali ne znam ja NS toliko. Svejedno glavni grad super lokacije ista cena kao NS starogradnja.
A još najbolje ovaj drug na 13spratu... Tu su oni stari liftovi iz doba SFRJ, par nepar... Pa kad nestane struje imaš besplatan kardio trening. U svakom slučaju zlatno doba kod oba drugara ali kod prvog je definitivno Zlatno + Pink i Happy na kub:)
Dobri su i normalni liftovi, možda su ih menjali, znam da su i ulaz sredjivali.
Tako je kako je, tu im je lepo i to je što traže, pa ćemo videti.
Taj veći je mogao biti prodat, ali drugar nije hteo da spusti ni 3k kada su mu nudili.
Ova lokacija je samo za porodični život. To nije za stan na dan. Možda za studente...
Baš tako i obojica tu žive ceo život. Uglavnom su se tu i prodavali stanovi a da ne dodju do oglasa, nego preko komšija se to brzo razglasi.
Realno su svi srećni tom lokacijom za život, pogotovo neko ko je tu podstanar duži period.
Eto kažem i ja lično da sam hteo tu da živim, malo mi je falilo.
I eto kada je nekom baš lepo ceni(možda i nije realno po tržišnim kriterijumima) veoma visoko.
Dobro realno bi prodao za 3600eur. Eyo prenosim cene i sve detalje 😉

Dobro realno bi prodao za 3600eur. Eyo prenosim cene i sve detalje 😉
Ako je to stan za 3600 a ja moj sa PDVom platio 3526 glanc novi na NBG?! Onda sam ja prošao super povoljno! Ne znam stvarno. Super da su te cene za NS. Onda BG uopšte nije skup čak ni dobre lokacije tipa NBG i BW. jer ja bi BG barem 40% više cenio u odnosu na NS.

Pisao sam ovde, on je i prodao pre nekih godinu dana oko 50m2 isto dvosoban u starogradnji, Liman III, ali u izvornom stanju za nekih 2150eur/m2 koliko se sećam +-50eur, realno isto ok mikrolokacija je bila u pitanju.
E taj stan nije bio na oglasima duže od mesec dana.

Pisao sam ovde, on je i prodao pre nekih godinu dana oko 50m2 isto dvosoban u starogradnji, Liman III, ali u izvornom stanju za nekih 2150eur/m2 koliko se sećam +-50eur, realno isto ok mikrolokacija je bila u pitanju.
E taj stan nije bio na oglasima duže od mesec dana.
To je realno. I do nekih 2500 ajde baš da navuče ali 4k?! Mislim stvarno.

Nemoj da se ljutiš ali skoro veću APP cenu nisam čuo za NS. Naravno to je fantazija samo. Po toj ceni se neće prodati nikada.

Ako je to stan za 3600 a ja moj sa PDVom platio 3526 glanc novi na NBG?! Onda sam ja prošao super povoljno! Ne znam stvarno. Super da su te cene za NS. Onda BG uopšte nije skup čak ni dobre lokacije tipa NBG i BW. jer ja bi BG barem 40% više cenio u odnosu na NS.
Tvoj kompleks mogu da poredim jedino sa mojim koji sam uzeo u NS-u.
Uzeli smo u slično vreme, ti malo ranije, a ja malo skuplji tip stan u mom kompleksu.
Realno si ga i platio 20% više po m2.

Nemoj da se ljutiš ali skoro veću APP cenu nisam čuo.
Ja se ne ljutim, drugar prodaje, svakako ću se setiti ovoga i kada bude obavljena prodaja, trudiću se da obavestim. Samo prenosim, jer se tiče teme.
Mene tek čeka moja prodaja stana, tu moram da odredim cenu koju postavljam i za koju ću prodati.
A insajder mi je radnica iz radnje koja zna sve ostvarene prodaje u okolini u prethodnom periodu i eto 🤣

Kakva je ovo lokacija u odnosu na Liman 4?

I ovaj ispod deluje kao da je dobra lokacija? Ali ja sam samo turista u Ns, nisam nikad živeo, ne znam si.

Kakva je ovo lokacija u odnosu na Liman 4?

I ovaj ispod deluje kao da je dobra lokacija? Ali ja sam samo turista u Ns, nisam nikad živeo, ne znam si.

Verovantno bi mogli da poredimo sa Vračar historical.
Tu je trebao drugar da gradi zgradu.
Pre nekih 6-12 meseci kada smo pričali rekao mi je da ce tu staviti u izgradnji od 3200eur/m2 ako se dobro sećam.
Meni je lično Liman mnogo bolja lokacija za porodični život, dok ovu lokaciju vole isto odredjeni ljudi iako je gužva, nema zelenila itd...

Vrh