Šta je novo?

Cene nekretnina

Ma to kad stigne 7-8+ možda jeste tako. Verovatno nije lakše nego jedno zbog današnje prakse vozikanja po treninzima i sličnih stvari.
Ali beba i dete od godinu ipo-dve… pa ping-pong virusi cele zime…

Ja sam voleo da oljuštim koru od jabuke, stavim je na kreku i posmatram je kako radosno cvrči dok je šuri nevidljivi plamičak. Posle je naravno pojedeš.
Ima nečeg sadističkog u tome sad kad razmislim, al` bolje to nego.... imaaa svašta.

Ma to kad stigne 7-8+ možda jeste tako. Verovatno nije lakše nego jedno zbog današnje prakse vozikanja po treninzima i sličnih stvari.
Ali beba i dete od godinu ipo-dve… pa ping-pong virusi cele zime…
Ma slazem se, ali ja se vise vodim time kad je bal... odmah 2-3 deteta sa sto manjim razmakom kada dodje vreme.
Preguras taj neki period tezi u paraleli nego da ga razvlacis po 3 puta, u vecem si ritmu nekom nego da sve razvlacis.

Spremas prijemni godinu za godinom, fakultete, treninge.
Realno i za blizance se ne bih ljutio (devojka bi doduse, vec mi je preceno).

Mene radi samo sirotinjska kombina rakija + pivo, ostale stvari (vinjak recimo) se toliko poigraju sa mojim mozgom, da se posle danima osećam kao da živim u lagnoj izmaglici.
Za***ana priča.

Pa nemam ni ja ičiju pomoć ali dva ili više već zahteva ozbiljnije angažovanje jer slobodno vreme sa više dece ne pada proporcionalno već eksponencijalno. Doduše istina na drugom već manje paziš nego sa prvim, a sa trećim kažu da se sam pazi :D
Nemam ni sada slobodno a ne da mi se eksponencijalno umanji to, tako da pravim i dalje.
A ionako kad ja već nisam imao sopstvenu sobu, oni mogu da je dele, eto poboljšava se standard kroz generacije.

auuuuuu...baš ohrabrujuće....msm nije da donekle to i sam nisam skapirao za ovih 30+ godina al ono kao i dalje verujem u srećan kraj...idupič
Pa srećan kraj je da dobiješ decu i da naučiš da ćutiš na mnoge gluposti... Kao firma koja dobro plaća a malo radiš. Imaš zamerke, ali plata i socijalizam su tu pa onda nešto i progutaš... Glavno je da idete napred ko porodica a da ćeš imati perfect soulmate iz Holivudskih filmova to zaboravi! :) I najvažnije je da žena i vojska nikad ne smeju da imaju previše slobodnog vremena!

Pa srećan kraj je da dobiješ decu i da naučiš da ćutiš na mnoge gluposti... Kao firma koja dobro plaća a malo radiš. Imaš zamerke, ali plata i socijalizam su tu pa onda nešto i progutaš... Glavno je da idete napred ko porodica a da ćeš imati perfect soulmate iz Holivudskih filmova to zaboravi! :) I najvažnije je da žena i vojska nikad ne smeju da imaju previše slobodnog vremena!
lepo si sve sročio...nema se šta pridodati

Mozda sam ja u nekom pogresnom balonu ali me iznenadjuje koliko je normalizovano u poslednje vreme. I to ono, uspesni, obrazovani ljudi s porodicama i decom.
Pazi dok su na koksu nije strasno, nego sto posle predju na ful sintetiku ili nesto bas lose. A da je propast jeste, no znas kako ... evolucija ima svoje puteve i slepe grane.

Vrh