Znam Sale da meni dodje ,,višak,, keša kada nemam dugo vremena da ga trošim, kao neka nuspojava koju ne stignem da potrošim.
Mislim mogu, najlakše je potrošiti. Imaš mnogo slobodnog vremena i trošiš, pa razgledaš, pa smišljaš itd...
Kao u market kada odeš po osnovne stvari, one su skroz pozadi, pa ako imaš vremena razgledaš i kupuješ ono po šta nisi došao i što ti realno ne treba.
Mislim da sam i pisao već, ali Q1 i Q2 ove godine sam znao da preskačem, sada vidim da će to biti tek kraj Q1 ili Q2 sledeće godine.
Eto kada se nema pametnije onda odlična nekretnina.
Garsonjera/manji dvosoban, sa ili bez parking mesta, to mi nije pod obavezno sada u kompleksima gde hoću, to jest gde mi treba.
Meni bolje od oročavanja u bankama.
Razmišljam i o Dubaji-u, - neuporedivo lakše mi je BG/NS.
Za berzu S&P500 akumulirajući za početak ako se odlučim, ali pre toga da se podučim oko toga.
Za druge predloge sam otvoren, ali da ne vodim glavnu organizacionu reč sada, već kao podrška sa svim uslugama koje mogu da pružim u koje spada i ulaganje. Pisao sam ovde imam zemljište u Istri za gradnju, ali treba se ozbiljno posvetiti i pored potencijalnih ulagača/kupaca i poznavanja celog postupka.
Kao kada si ti napisao e treba mi 1M i lako, e moj forumski kolega, toga sam se naslušao ja, a želim i procenat od zarade uvek da delim po nekoj ravnoteži interesa.
NS
Kratko oročenje mi je ok trenutno.