Šta je novo?

Cene nekretnina

Izgleda hladno, sta vise izgleda kao prodajni salon a ne prostor za stanovanje.

Plocice kao plocice nisu uvek problem, kod mojih stoje plocice zbog podnog grejanja i lice na parket (tj imitacija drveta) i to daje mnogo drugaciji vizuelni efekat nego kada roknes 1x1 metar granitne ploce na pod.

to je ovaj. sad vidim da je ipak stavio pločice u boravišni deo a parket po sobama...show

Izgleda hladno, sta vise izgleda kao prodajni salon a ne prostor za stanovanje.

Plocice kao plocice nisu uvek problem, kod mojih stoje plocice zbog podnog grejanja i lice na parket (tj imitacija drveta) i to daje mnogo drugaciji vizuelni efekat nego kada roknes 1x1 metar granitne ploce na pod.
Fali kada ili dzakuzi i pravi momački stan.
Spremačici lako da pospremi i prebriše ceo stan, pa da joj ostane više vremena za druge stvari, poziranje u tom izložbenom stanu.

to je ovaj. sad vidim da je ipak stavio pločice u boravišni deo a parket po sobama...show
Meni izgleda da su svuda pločice, u sobama je imitacija parketa. Stavljaju ljudi zbog lakšeg održavanja i podnog jer je jeftinije od parketa za podno.

Nije parket ja mislim vec plocice koje lice na parket. I te stavio i u kupatila, cudan izbor ako su u boravisnom delu ove glatke.

Nije prvi put da cujem to da investitori nece svakom da prodaju stan, ali ne razumem koja je fora, sto to rade? Zbog imidza za buduce projekte?
meni je ovo pricao lik koji je kupio. Da posto investitor zivi u toj zgradi, zeli da bira komsije

btw moj brat im ceo stan u ovom fazonu, kada se ususka s namestajem, meni deluje kul. Mada ja sam vise za parket

meni je ovo pricao lik koji je kupio. Da posto investitor zivi u toj zgradi, zeli da bira komsije

btw moj brat im ceo stan u ovom fazonu, kada se ususka s namestajem, meni deluje kul. Mada ja sam vise za parket
možeš da ga napucaš kolko hoćeš, nikad nećeš postići toplinu i ekskluzivnost enterijera kao kad imaš parket.

Realno ovo je mnogo bolja ponuda od svih tih sto ste naveli.
Dobar je i raspored stana itd...

Stan ima potencijalno veoma lep raspored, ali mi nikad neće biti jasan ovaj voz klozeta. Napraviš "master" kupatilo od 6 kvadrata, pa još jedno od 5 kvadrata, pa na kraju klonju od 2 kvadrata... Ko da imaš kasarnu a ne stan.
1761133126832.png

Jedno veće master kupatilo (bar 10 kvadrata) koje koriste svi, jedno malo kupatilce sa tuš kabinom i wc šoljom tipa 4 kvadrata ako je nekome baš stalo da se tušira ili ide u WC dok je glavno kupatilo zauzeto i to je to što ti treba od sanitarnog bloka. Umesto ovolikog voza gde em nemaš nijedno kršteno kupatilo, em imaš gomilu WC šolja, svedeš na dva kupatila i dobiješ prostor za vrlo solidnu ostavu/špajz za sve živo što ti treba (a takvog prostora uvek treba u kući). Isto tako ova radna soba je malo neprikladna, imaš stan od 130 kvadrata i prč od dnevnog boravka/trpezarije/kuhinje od 30 kvadrata, ne ide. Tu radnu sobu treba izbaciti (ili žrtvovati jedan garderober i tamo napraviti).

Poslednja izmena:
jedan wc je gostinjski, drugo je kupatilo za članove porodice, a master je povezano sa spavaćom što neki preferiraju. Svako ima odvojen mokri čvor, svakako imaš vešernicu. Npr više smeta spavaće sobe "na voz" ali jbg kvadrati.

jedan wc je gostinjski, drugo je kupatilo za članove porodice, a master je povezano sa spavaćom što neki preferiraju. Svako ima odvojen mokri čvor, svakako imaš vešernicu. Npr više smeta spavaće sobe "na voz" ali jbg kvadrati.
Ok razumem ja to "gostinjski" ali koliko vi ljudi često imate goste, i jel vi u kuću pozivate ljude koje ne želite da koriste istu WC šolju kao vi? Po meni ima smisla imati jedno veće master kupatilo koje primarno koriste svi članovi domaćinstva, i plus još jedno manje kupatilo+wc koje služi kao backup.

Manje više do korišćenja šolje koliko do spremanja kupatila kad dodju gosti tipa ako je neko nakon tuširanja zaboravio gaće na podu :) (desi se da neko bane iznenada). Svakako dva je potrebno, tri(treći samo wc) ne smeta.

Meni taj gostinjski znaci, iskreno. Kada nam dodju gosti na nekoliko dana, oni koriste taj, mi master i bas je prakticno. Sto kaze Mariks, ne moram da se tripujem da li sam zaboravio gaće, ili mi je ostala neka dlaka u lavabou od brijanja, mogu da se opustim prilikom velike nuzde…

ali koliko vi ljudi često imate goste
toliko često da kad dođu jednom u 6 meseci da popijemo nešto mogu da im dozvolim da koriste šta god hoće u stanu za tih par sati koliko provedu kod mene...one priče da mi kao razni neki kampuju po gajbi, taman posla tako da mogu se složiti da je gostinjski wc čisto bacanje kvadrata.
2 kupatila imati - jedno za ženu i mene, a drugo za decu, a to dečije onda koriste i gosti jer se ovo za ženu i mene nalazi u okviru spavaće sobe.

Jbg, ja ne zivim u zemlji i cesce imam goste koji kampuju, nego ove na par sati. Tako da zavisi od zivotnog stila.
Svakako je dobro imati bar wc da neko moze na brzinu da opere ruke ili sta god, a da ne zalazi u spavaci deo.

Kakav ce efekat na nas turizam imati danasnji "teroristicki napad", a samim tim i na izadavanje stanova strancima, a samim tim i na cene nekretnina?
A i EU nas izgleda "mrzi"?

Ja sam mislio da mi zivimo nikad bolje. Odakle sad ovo?
1761137744577.png

1761137737616.png

Poslednja izmena:
Stan ima potencijalno veoma lep raspored, ali mi nikad neće biti jasan ovaj voz klozeta. Napraviš "master" kupatilo od 6 kvadrata, pa još jedno od 5 kvadrata, pa na kraju klonju od 2 kvadrata... Ko da imaš kasarnu a ne stan.
Pogledajte prilog 255942
Jedno veće master kupatilo (bar 10 kvadrata) koje koriste svi, jedno malo kupatilce sa tuš kabinom i wc šoljom tipa 4 kvadrata ako je nekome baš stalo da se tušira ili ide u WC dok je glavno kupatilo zauzeto i to je to što ti treba od sanitarnog bloka. Umesto ovolikog voza gde em nemaš nijedno kršteno kupatilo, em imaš gomilu WC šolja, svedeš na dva kupatila i dobiješ prostor za vrlo solidnu ostavu/špajz za sve živo što ti treba (a takvog prostora uvek treba u kući). Isto tako ova radna soba je malo neprikladna, imaš stan od 130 kvadrata i prč od dnevnog boravka/trpezarije/kuhinje od 30 kvadrata, ne ide. Tu radnu sobu treba izbaciti (ili žrtvovati jedan garderober i tamo napraviti).

E vidiš, stvar ukusa i organizcije života. Za mene je ovaj dnenvni boravak baš taman kako treba, a volim da imam kupatilo u koje iz ulazi dirketno iz master spavaće, i da mi mašine nisu u kupatilima. Za dodatni WC se slažem, to je višak.
(neko kaže gostinjski, ako ćeš da praktikuješ goste dvoljno često da WC ima smisla, onda je danko upravu i dnevna soba / trpezairja nisu adekvatne veličine, pa ima tu većih problema od toga što će gosti da piške u srednjem kupatilu.

Meni taj gostinjski znaci, iskreno. Kada nam dodju gosti na nekoliko dana, oni koriste taj, mi master i bas je prakticno. Sto kaze Mariks, ne moram da se tripujem da li sam zaboravio gaće, ili mi je ostala neka dlaka u lavabou od brijanja, mogu da se opustim prilikom velike nuzde…
Pa da ali ovde pored gositnjskog imaš još dva - tvoje master kupatilo, i ovo srednje. E sad, jbg ako ima dece, oni verovatno dele to kupatilo, ili ih pustiš da idu u tvoje.

ima jedna nova zgrada u vojvode šupljikca na vračaru gde je investitor polepio pločice svuda u stanovima umesto parketa. nije moga boga oca da proda, niko neće to
Tacno znam o kojoj zgradi pricas, uzasno izgleda. Jos su i one ruzne genericke plocice iz najjeftinijeg uvoza. Nedostaje samo slivnik na sred sobe pa neka nova Belivuk ekipa moze ponovo u biznis :D

S obzirom na izbor keramike (i jos par detaljalja) komsiluk mu je "nobles" samo tako :D

Te plocice mogu u delovima stana, ali parket je skroz druga dimenzija. Plocice su iznudjeno jeftino resenje i za odrzavanje i za podno grejanje.

Kakav ce efekat na nas turizam imati danasnji "teroristicki napad", a samim tim i na izadavanje stanova strancima, a samim tim i na cene nekretnina?
A i EU nas izgleda "mrzi"?

Ja sam mislio da mi zivimo nikad bolje. Odakle sad ovo?
Pogledajte prilog 255951
Pogledajte prilog 255950
Nemoj te teske teme mrzitelju progresa. Daj neki oglas za stan od 400k+ pa da komentarisemo 🙂.
Bio bi red da hoteli malo smanje cene. I ovako zvrje praznjikavi u odnosu na prethodne vaucer godine.
A to da nas mrze i ljubomorni su na nas slusamo vec 35+ godina

Vrh