Šta je novo?

Cene nekretnina

Taj stan stoji već jedno dve godine (a cena samo raste!).

Na trećem spratu tih četvorospratnica ima po jedan stan od 100m2 i jače, skoro sam bio u jednom renoviranom. Za veću porodicu je baš dobro, terasa možeš fucu da igraš sa decom. Izađeš iz stana pravo u parkić i na reku, nemaš dodira sa ulicom. Mala oaza. Kad odem tamo imam osećaj da bih mogao petoro dece da gajim majke mi. Vidim da čak nalazi parking tu uvek negde ispred zgrade, ali ga nisam pitao da li ponekad kuburi sa mestom.

Tako nekako, ne bih baš poredio fiat i mercedes, već klot verzija merceda sa full verzijom mercedesom, ali i u jednom i u drugom slučaju te doveze na odredište.
U pitanju je već/bolji komfor i luksuz svakako.
Za život je meni lično ako imaš na raspolaganju samo toliko para da kupiš skuplju verziju, da se ide sa jeftinijom verzijom a ostatak u ulaganje.
Ne znam koliko treba da imam para na raspolaganju da bi uzeo stan sa 2 parking mesta za 850k, jednostvano ne znam jer nisam u toj situaciji.
Rekao bih 3.4M.
jbg meni je dr ivana ribara užas zaista. bukvalno ti bleje koze i ovce, ne šalim se kad to kažem. trče stada koza i ovaca po livadi + cigana ima kolko nećeš + konji u zapregama.
u prinicpu ovaj od 850k eur je mnogo jaka priča i slažem se da može biti jefitnija verzija, ali to bi onda bila neka vojvođanska ulica, blok 70 recimo - nikako ivana ribara.

Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reagovanja: ozu
Realno ovo je mnogo bolja ponuda od svih tih sto ste naveli.
Dobar je i raspored stana itd...

Jedina zamerka koju imam je velicina kuhinje, nesrazmerno u odnosu na ceo stan. Sprcano mi deluje.

ја сам први пут чуо за ивана рибара преко неког свог ортаћа оданде

мени је дословно то било на крају света! 😂

Na trećem spratu tih četvorospratnica ima po jedan stan od 100m2 i jače, skoro sam bio u jednom renoviranom. Za veću porodicu je baš dobro, terasa možeš fucu da igraš sa decom. Izađeš iz stana pravo u parkić i na reku, nemaš dodira sa ulicom. Mala oaza. Kad odem tamo imam osećaj da bih mogao petoro dece da gajim majke mi. Vidim da čak nalazi parking tu uvek negde ispred zgrade, ali ga nisam pitao da li ponekad kuburi sa mestom.

zaj**** je da li iznad imas krdo slonova, jer sve odzvanja

Jel ovo stan od stonoge, 150 pari obuce sam izbrojao.
Jel moze neko od ovih sa lajfstajlom da nam kaze jel to sada neki standard za normalan zivot, da nismo pustinjaci.
Ovo je klasican primer stana koji ce da smrdi u oglasima narednih 10 godina bez nade da se proda.

Prijateljica kupuje stan na potezu oko Resavske.
Trenutno ima nekih 20 ponuda, ali su sve u pitanju stanovi koji smrde vec po par godina u oglasima i naravno zbog previsokih cena se ne prodaju.

Tako da zena iako ima pare, kupuje stan vec 4 godine. :)

Poslednja izmena:
Smece i kerovi (kereca govna koja idu uz to) su hronicni problem Beograda koji mnogo smanjuje kvalitet zivota u ovom gradu.

Treba nesto radikalno da se uradi po tom pitanju, pocinjemo zbog stoke koja cini mozda 10% populacije da licimo na ***enu Indiju.
Ja imam u planu da organizujem udruzenje koje bi se borilo protiv te stoke - bacaca smeca i kuckara.
Inace svako malo mi se neki ker ili macka posere ispred kuce ili cak uspeju macke da udju u dvoriste i poseru se. Neverovatno.

Realno ovo je mnogo bolja ponuda od svih tih sto ste naveli.
Dobar je i raspored stana itd...

Ovo je skoro pa idealan stan, pogotovo u toj kvadraturi.
Samo da je ulaz na mestu ovog WCa (bilo bi manje mesta za ormane, moralo bi nešto u hodnik, a ulaze da posluži kao "špajz" sa frižiderom.
Ovako će opremanje verovatno da bude malo veći central island sa sedenjem ka sobi.

Tačno je, prodaje se sigurno više od godinu dana bezuspešno, bio je pre koji mesec oko 450k, a sad je spušten na 395k.
Ne tako davno prodavali su se za 230-250k, pa vi vidite zašto postoji tolika "navala" i koja je "realna" cena (@Suzuman ispravi me ako grešim, ali trebalo bi da je to ova kvadratura, sa terasama ima oko 117)

1761128488174.png

касмо код ресавске, генерал ждановљеве, ви сте генерално мали да би то памтили, али тамо је постојао комисион, у коме сам купио вијетнамку, која дандаса врши посао😊

Tačno je, prodaje se sigurno više od godinu dana bezuspešno, bio je pre koji mesec oko 450k, a sad je spušten na 395k.
Ne tako davno prodavali su se za 230-250k, pa vi vidite zašto postoji tolika "navala" i koja je "realna" cena (@Suzuman ispravi me ako grešim, ali trebalo bi da je to ova kvadratura, sa terasama ima oko 117)

Pogledajte prilog 255937
Ali tada nije bio

Лукс​

касмо код ресавске, генерал ждановљеве, ви сте генерално мали да би то памтили, али тамо је постојао комисион, у коме сам купио вијетнамку, која дандаса врши посао😊
Nisu svi tako mali a nekli su kupili tamo svasta nesto lepo i evo nesto imaju i danas :)

• Sviđa mi se
Reagovanja: ozu
Ako malo skrljaš žardinjere trebalo bi da ima toliko 😶
Jeste, oko 250k su išli do pre dve godine, ali ih ima veoma malo i super su traženi. A ovaj je valjda dizao, pa spuštao, pa opet dizao, pa spuštao i tako ukrug.

270k izvorno stanje
305k luks orijent stil

Kada se stavi sve po strani, vrlo je uzan krug ljudi koji traži stanove od 110m2, uglavnom porodice sa više dece i to bogate :D
Slično kao Suzuman i ja poznajem nekog ko je tu kvadraturu kupio na kredit srećne 2021. sa tada Seniorskom platom na kredit

Ali podovi od spanskog granita, koliko je to hladno, odbojno i ruzno, parket je premijum za ovo.
Sta je umislio, da je u Luvru ?
ima jedna nova zgrada u vojvode šupljikca na vračaru gde je investitor polepio pločice svuda u stanovima umesto parketa. nije moga boga oca da proda, niko neće to

Piše u oglasu da je toplo.
Izgleda hladno, sta vise izgleda kao prodajni salon a ne prostor za stanovanje.

ima jedna nova zgrada u vojvode šupljikca na vračaru gde je investitor polepio pločice svuda u stanovima umesto parketa. nije moga boga oca da proda, niko neće to
Plocice kao plocice nisu uvek problem, kod mojih stoje plocice zbog podnog grejanja i lice na parket (tj imitacija drveta) i to daje mnogo drugaciji vizuelni efekat nego kada roknes 1x1 metar granitne ploce na pod.

Vrh